5 filme de neratat în luna februarie Magazin

5 filme de neratat în luna februarie

Editorii BBC au ales cele mai bune filme care vor avea premiera luna aceasta. Printre actorii pe care îi putem (re)vedea în aceste producții se numără Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto, Anthony Hopkins, Johnny Depp sau Viggo Mortensen.

Pele

Fie că înțelegi regula offside-ului sau nu, acesta este un documentar pe care nu trebuie să-l ratezi. Pele spune povestea de viață a (probabil) celui mai mare fotbalist din toate timpurile și a celui mai mare ”rival” al argentinianului Diego Armando Maradona. Filmul documentar va apărea pe 23 februarie și va putea fi vizionat pe Netflix.

Minamata

Eugene Smith a fost unul dintre cei mai importanți și mai inflenți jurnaliști de fotografie din Statele Unite ale Americii. Minamata spune povestea lui Eugene Smith care se întoarce în Japonia pentru a documenta un subiect controversat. Drama este regizată de Andrew Levitas și îl distribuie în rolul principal pe nimeni altul decât pe Johnny Depp. Minamata va avea premiera mondială în data de 5 februarie.

The Little Things

„Lucrurile mărunte”, după cum s-ar traduce titlul produs și regizat de John Lee Hancock, propune o distribuție de zile mari tuturor cinefililor. Una dintre cele mai așteptate drame ale acestui început de an ne prezintă trei câștigători de Oscar: Denzel Washington, Rami Malek și Jared Leto. Filmul a apărut de curând în Statele Unite și Canada, dar va ajunge în Europa pe 12 februarie, prin intermediul Regatului Unit și al Irlandei.

The Father

Demența reprezintă un subiect mult dezbătut și documentat zilele acestea. The Father nu face excepție. Florian Zeller a adaptat acest scenariu pentru marele ecran după propria piesă de teatru. Rolul principal este jucat de veteranul Anthony Hopkins. Filmul va apărea pe marile ecrane pe 26 februarie în Statele Unite și Italia.

Falling

Viggo Mortensen este un actor în vogă, cunoscut mai ales pentru rolurile din The Lord Of The Rings și din Green Book. Acum, tocmai ce a scris și a regizat primul său film. Precum The Father, despre care am discutat mai sus, Falling documentează problema demenței. Filmul va apărea pe 5 februarie în Statele Unite și Italia.