<strong>6 lucruri care se întâmplă când dormi cu o ceapă în ciorapi</strong> Actual

6 lucruri care se întâmplă când dormi cu o ceapă în ciorapi

Se știe deja că o ceapă este benefică pentru organismul uman. Aceasta conține acid fosforic, substanță pe care toți o cunoaștem pentru că este responsabilă pentru declanșarea lacrimilor. Cercetătorii au descoperit 6 lucruri care se întâmplă când dormi cu o ceapă în ciorapi.

Se pare că acidul fosforic intră în sânge și îl purifică atunci când ceapa este aplicată local. Acest lucru este posibil deoarece picioarele noastre sunt compuse din meridiane care sunt puncte de acces către fiecare organ din corpul nostru. Mai mult, atunci când vei aplica ceapa pe piele, nu numai că sângele se va purifica, dar vei elimina și bacteriile nedorite.

Pentru a fi cât mai eficientă, trebuie să tăiați ceapa în felii și să aplicați câte o felie în fiecare șosetă înainte de a merge la culcare.

AJUTĂ LA SCĂDEREA ÎN GREUTATE

Creșterea în greutate poate fi rezultatul multor obiceiuri nesănătoase, cum ar fi lipsa exercițiilor fizice și consumul în exces de fast-food. Desigur există și anumite probleme de sănătate care contribuie la creșterea în greutate. Unul dintre acestea poate fi tulburarea tiroidiană. Astfel ar trebui detoxificată tiroida pentru a promova procesul de pierdere în greutate. Ceapa este o modalitate naturală excelentă pentru acest proces de detoxifiere.

FACE MINTEA MAI AGERĂ

Ajută creierul prin curățarea sângelui de toxine. Sângele va fi mai curat și mai mult oxigen va ajunge la creier prin aplicarea de ceapă pe tălpile picioarelor. Toate acestea vor avea ca rezultat un creier mai ager și mai sănătos.

ÎMBUNĂȚEȘTE  FUNCȚIA RINCHIILOR ȘI A FICATULUI

Responsabili pentru eliminarea „deșeurilor” din organism sunt rinichii și ficatul. Funcția lor este destul de indispensabilă pentru sănătatea noastră. Astfel, rinichii și ficatul vor avea pauza atunci când are loc un proces natural de detoxifiere.

ÎNTREȚINE SĂNĂTATEA DIGESTIVĂ

Sistemul digestiv este responsabil de procesarea a tot ceea ce consumăm. Intestinele sunt pline de toxine și alte substanțe nocive atunci când consumăm alimente nesănătoase. Acest lucru poate avea un impact sever asupra sistemului imunitar. Cu toate acestea, ceapa detoxifică întregul organism, inclusiv tractul gastro-intestinal.

AJUTĂ PLAMANII SĂ SE RECUPEZE

Îndepărtând gudronul din plămâni, ceapa va detoxifica întreg organismul. Indiferent dacă sunteți un fumător înrăit sau fumați doar din când în când, ceapa aplicată pe tălpi face plămânii să funcționeze mai bine ca niciodată.

DEBLOCAREA SINUSURILOR

În principal în sezonul rece, nasul înfundat este o problemă care afectează pe toată lumea. Din cauza mai multor factori, cum ar fi alergiile, poluarea și fumul de țigară, sinusurile se pot bloca și chiar inflama. Prin urmare, procesul de detoxifiere cu ceapă pe tălpile picioarelor vă va face minuni.

Sursa foto

Citește și 8 lucruri de care devenim conștienți o data cu înaintarea în vârstă.