Adevărul despre burgerii de la McDonald’s Actual

Adevărul despre burgerii de la McDonald’s

Mâncarea de la McDonald’s este considerată a fi nesănătoasă. În articolul aceasta arătăm care este de fapt adevărul despre burgerii de la McDonald’s și ce ingrediente îi fac să fie nesănătoși.

Dacă ne raportam la carnea pe care o conțin, aceasta este 100% carne de vită, măcinată cu puțină sare și piperiar. În rest, nu mai prezintă alte ingrediente. De aici reiese că este sănătoasă și poate fi consumată fără probleme.

Lucrurile nu au stat mereu așa. Până în anul 2011, carnea de vită care era folosită în burgeri era tratată cu amoniac, dar din anul 2012, cei de la McDonald’s folosesc doar carne de vită fără alte adaosuri sau tratamente, importată direct din SUA. Acest lucru reprezintă un mare pas în direcția corectă. Desigur, acesta nu se compară cu carnea de vită provenită de la vaci crescute liber, dar cred că nimeni nu se așteaptă să mănânce așa ceva la un fast-food.

Problemele încep să apară la restul ingredientelor. Condimentele și pâinea sunt departe de a fi sănătoase. Ketchup-ul de la McDonald’s, de exemplu, conține sirop de porumb bogat în fructoză, care poate provoca boli de inimă, diabet și ficat gras. Este de asemenea plin de zahăr.

Pâinea de la McDonald’s nu poate fi numită pâine adevărată. Este una dintre cele mai proaste tipuri de pâine care există pe piață. Este plină de zahăr, ulei și conservanți. Pentru cei înfometați, care nu au altă opțiune pe moment, este de preferat să mănânce carnea de vită și să arunce chiflele la gunoi.

În plus, mâncarea de la McDonald’s este plină de sare. Prin consumarea a doi cheeseburgeri, s-a atins deja aportul zilnic recomandat de sodiu. Dacă, pe lângă cheeseburgeri se mai consumă și cartofi sau suc, ceea ce pare a fi extrem de probabil, va crește și mai mult aportul de zahăr și sodiu. Astfel, organismul va avea de suferit.

Concluzia este că nu carnea de vită este cea care ar trebui să ne țină departe de McDonald’s, ci restul ingredientelor care sunt toxice, în cazul în care sunt consumate în cantități nepotrivite.

Citește și McDonald’s a pierdut marca „Big Mac”.

Sursa foto