Andrea Bocelli, concert istoric în Domul din Milano Actual

Andrea Bocelli, concert istoric în Domul din Milano

Andrea Bocelli a susținut un concert istoric, fără public, în Domul din Milano, în prima zi a Paștelui catolic. Prin muzica și interpretarea sa desăvârșită, marele tenor italian a dorit să transmită un mesaj de speranță și iubire în vreme de pandemie.

Concert istoric în vremea pandemiei

Concertul „Bocelli: Music for hope” a fost un eveniment care va rămâne cu siguranță în istorie. Artistul a concertat acompaniat de organistul catedralei, Emanuele Vianelli, în interiorul complet gol al Domului din Milano. Paștele este simbolul învierii și al speranței, iar rugăciunea adusă de Andrea Bocelli a umplut cu bucurie inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Concertul din Domul din Milano a fost transmis live pe contul de Youtube al tenorului și a strâns un număr impresionant de vizualizări: peste 25 de milioane de vizualizări în doar 12 ore.

Emoție și speranță cu ocazia Paștelui

Andrea Bocelli s-a rugat prin muzică, interpretând piese precum Ave Maria sau Domine Deus. Concertul-rugăciune s-a încheiat cu celebra melodie Amazing Grace, aducând un strop de speranță pentru toți oamenii.

„Să ne rugăm, în casa Domnului şi în ziua celei mai importante sărbători creştine, ca să putem depăşi cât mai repede posibil această perioadă dramatică şi să pornim cu o nouă conştiinţă pentru a ajunge la un nou mod de a avea grijă de aproapele şi de planeta noastră”, a transmis Andrea Bocelli.

Citește și Regina Elisabeta, mesaj istoric pe tema coronavirusului.

Despre Andrea Bocelli

Andrea Bocelli este un tenor italian cunoscut la nivel mondial. Acesta a vândut până în prezent peste 90 de milioane de albume. Bocelli a fost decorat cu Ordinul Național de Merit al Republicii Italiene în grad de Mare Ofițer și se bucură de propria stea pe Hollywood Walk of Fame.

Andrea Bocelli s-a născut cu o formă gravă de glaucom și a orbit total la vârsta de 12 ani după un accident în timpul unui joc de fotbal.

Sursă foto