Apple a lansat o variantă nouă a căștilor AirPods Magazin

Apple a lansat o variantă nouă a căștilor AirPods

Căștile Apple fără fir au fost înlocuite cu o variantă îmbunătățită.

Apple a anunțat săptămâna aceasta lansarea unor noi produse, printre care se numără variante noi de iPad mini și iMac. De asemenea, compania a adus clienților săi o generație nouă de AirPods, care arată la fel, dar cu mici îmbunătățiri.

Noile căști se pot încărca cu ajutorul carcasei wireless, iar utilizatorii pot accesa asistentul virtual Siri fără să fie nevoie să atingă telefonul. Tot ce trebuie să faci este să spui „Hey, Siri”, iar el îți va îndeplini toate comenzile pe care le vei comunica doar verbal.

Noul dispozitiv are un cip de conectivitate Bluetooth, H1, care oferă utilizatorilor posibilitea de a vorbi la telefon cu o oră mai mult decât permiteau celelalte căști la o singură încărcare. De asemenea, datorită acestui cip, claritatea microfonului va fi îmbunătățită și conexiunea dintre dispozitive se va face de 2 ori mai rapid.

Apple vinde noua variantă de AirPods în două moduri: cu carcasa wireless la prețul de 199 dolari sau fără carcasă la același preț ca al celor anterioare, 159 de dolari. Dacă ai deja AirPods și dorești să achiziționezi doar carcasa de încărcare, acest lucru este posibil pentru prețul de 79 de dolari.

Compania nu a anuțat însă nimic legat de AirPower, un suport ce va încarca iPhone-ul prin wireless, despre care s-a vorbit anul trecut la lansarea telefonului Iphone X. Acesta ar purta încarca Iphone-ul, Apple Watch și căștile AirPods simultan.

Noile AirPods sunt disponibile de comandat, pe când vechea variantă a fost scoasă din oferta Apple.