Betarena.ro se lansează cu o ofertă care a stârnit rumoare în comunitatea pariorilor din România Business

Betarena.ro se lansează cu o ofertă care a stârnit rumoare în comunitatea pariorilor din România

Pe grupurile de pariuri sportive se comentează obsedant despre un singur lucru astăzi: oferta nebună de lansare a site-ului betarena.ro! Mulți dintre voi probabil că ați pariat deja la agențiile stradale ale acestui brand, care există pe piața jocurilor de noroc din România de mulți ani, informează Știri pe Surse.

Ideea e simplă. BetArena și-a luat de curând licența și pe online, iar pariorii pot specula o eroare uriașă făcută de această agenție. Din dorința, probabil, de a atrage cât mai mulți jucători în online, cei de acolo ne oferă un bonus maxim de 100% până la 1.800 de lei pe următoarele 7 luni. O ofertă incredibilă, cum piața de betting din România nu a mai fost răsfățată niciodată! Iată și scaparea majoră de care pariorii pot profita: rulajul bonusului se face o singură dată, pe cotă minimă 2.00, din orice sport dorim!

Vă prezentăm și un exemplu concret pentru a înțelege exact greșeala colosală făcută de această agenție:

  • După ce ne deschidem un cont și am depus 600 de lei, în balanță ne va apărea și bonusul echivalent de 600 de lei, oferit automat.
  • Suma totală de 1.200 de lei va trebui să o rulăm doar o dată ca să putem să transformăm bonusul în bani reali. Ca să ajungem la 1.200 de lei rulați, putem miza toți banii pe o singură cotă de 2.00, dacă avem încredere maximă în ea, sau pe mai multe împărțite în mize mai mici, dacă vrem siguranță.
  • După ce am rulat toți cei 1.200 de lei, banii pot fi retrași oricând dorim.

Partea și mai tare este că bonusul de 100% până la 600 de lei este doar primul. În total, orice client care își va deschide un cont în următoarea perioadă, va beneficia de șapte bonusuri în valoarea totală de 1.800 de lei, după cum urmează:

TIP DEPOZIT PROCENT BONUS VALOARE MAXIMĂ BONUS
Primul depozit 100% 600 lei
Primul depozit din a doua lună 100% 200 lei
Primul depozit din a treia lună 100% 200 lei
Primul depozit din a patra lună 100% 200 lei
Primul depozit din a cincea lună 100% 200 lei
Primul depozit din a șasea lună 100% 200 lei
Primul depozit din a șaptea lună 100% 200 lei

Ne vine greu să credem că BetArena exact asta a dorit atunci când a venit cu această ofertă. Nicio agenție online nu a mai oferit până acum bonusuri timp de șapte luni clienților săi, iar acest lucru ar putea duce la pierderi considerabile. Sau poate, din contră, managementul face o mișcare îndrăzneață și aruncă mănușa celorlalte case de pariuri online, acum, chiar înainte de Mondial. În orice caz, vom încerca să-i contactăm și pe cei de la BetArena, pentru a afla poziția lor oficială în această privință.

sursa foto: sbsport.ro