Bill Gates vorbește despre adevăratele intenții pe care le are cu vaccinul anti-COVID19 Actual

Bill Gates vorbește despre adevăratele intenții pe care le are cu vaccinul anti-COVID19

Miliardarul Bill Gates a negat teoriile conspirației care îl acuză că va folosi vaccinurile anti-coronavirus pentru a implanta cipuri în corpul oamenilor.

Bill Gates, a cărui fundaţie a donat milioane de dolari în direcţia tratamentului şi găsirii unui vaccin împotriva coronavirusului, s-a adresat publicului în urma unui sondaj din care reieșea că 28% dintre adulții din SUA credeau că Gates intenționează să folosească un potențial vaccin anti-Covid-19 pentru a implanta microcipuri în miliarde de oameni pentru a le monitoriza mișcările.

„Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin,” a declarat Bill Gates, când a fost întrebat de aceste zvonuri.

Acesta a anunţat că fundaţia sa va contribui cu 150 de milioane de dolari pentru a ajuta ţările sărace să lupte împotriva pandemiei de COVID-19.

Fundația sa ajută și la susținerea dezvoltării de vaccinuri împotriva COVID-19, despre care experții spun că sunt necesare ca lumea să revină la normal.

Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, potrivit Forbes, a fost de-a lungul timpului subiectul multor teorii ale conspiraţiei, scrie Mediafax. După izbucnirea pandemiei de COVID-19, conspiraţioniştii au susţinut că el este de fapt în spatele apariţiei noului coronavirus, având ca scop reducerea populaţiei la nivel mondial.

Citește și: 17 potențiale vaccinuri contra COVID-19 sunt testate pe oameni în prezent

Sursă foto