Cătălin Moroşanu: “Pariurile sportive au salvat sportul românesc” Sport

Cătălin Moroşanu: “Pariurile sportive au salvat sportul românesc”

Sportul românesc “respiră” tot mai greu şi atragerea surselor de finanţare este o bătălie pe viaţă şi pe moarte inclusiv pentru activităţile de masă. Campionul K-1, Cătălin Moroşanu, a explicat la Entertainment Arena Expo ce a făcut diferenţa în ultima vreme.

De dificultăţile financiare nu au scăpat nici sporturile de contact, chiar dacă din punct de vedere al popularităţii stau din ce în ce mai bine. După două proiecte “moarte”, K-1 şi Superkombat, Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai buni luptători de kickboxing din România, a povestit în cadrul Entertainment Arena Expo, eveniment care se desfăşoară la Romexpo în perioada 3 – 5 septembrie, cum a dat drumul unei noi competiţii, Dynamite Fitghtin Show, cu ajutorul Go Bet, o casă de pariuri care i-a venit în sprijin ca sponsor şi al cărei imagine a devenit de curând.

“Este foarte greu să construieşti ceva în România, mai ales de la 0. Poate o să pară ca spun cuvinte mari, dar pariurile sportive au salvat sportul românesc. Fără această sursă de finanţare multe proiecte erau în faliment. Uitaţi-vă peste tot, la orice eveniment sportiv din ţară, nu există să nu fie fotografia unei case de pariuri pe un tricou, pe un banner, în colţul unui ring sau pe marginea unui teren de fotbal. Gândiţi-vă cum ar fi arătat totul fără aceşti bani. Dynamite Fitghtin Show este un proiect care funcţionează şi cu acest tip de combustibil, furnizat de Go Bet. Ei sunt partenerii galelor noastre, iar eu sunt imaginea lor. Este o asociere cu câştiguri de ambele părţi”, ne-a declarat cel poreclit “Moartea din Carpaţi” la Entertainment Arena Expo 2018.

Uriaşul care de-a lungul timpului a dat de pământ cu “monştrii sacri” ca Mighty Mo, Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Sergei Gur, Anderson “Braddock” Silva, Paul Slowinski sau Stefan Leko ne-a dezvăluit şi câţi bani puteau face pariorii pe meciurile sale din trecut dacă acestea ar fi fost în oferta caselor de pariuri. “Cele mai multe şi mai mari victorii ale mele s-au înregistrat în faţa unor adversari care pe hârtie aveau de departe prima şansă. Imaginaţi-vă ce cote immense aveau cele 26 de KO-urile mele! Un parior curajos şi cu încredere în mine s-ar fi îmbogăţit.