Cine a fost bunicul lui Donald Trump? Actual

Cine a fost bunicul lui Donald Trump?

În multe din aparițiile lui publice, Donal Trump se lăuda că provine dintr-o familie bună, dar cine a fost bunicul lui Donald Trump?

Unul dintre celebrii strămoși ai fostului președinte, Donald Trump este bunicul său, Friedrich Trump. Povestea bunicului celui de-al 45-lea președinte american este una uluitoare. Acesta a reușit să fugă de serviciul militar din Germania, patria sa natală. A fost prins și alungat, fără a mai avea voie să se întoarcă în țară.

A plecat în America unda a rămas și și-a făcut averea în timpul „goanei aurului”. Gurile rele susțin că Friedrich a deținut și bordeluri și dar și câteva hoteluri. După o bună perioadă de timp
Friedrich, și-a „americanizat” prenumele. Din Friedrich a devenit Fredrick și este descris în multe biografii ca fiind un adevărat aventurier.

Prietenii apropiați îl considerau un Vito Corleone al familiei sale, un imigrant și antreprenor de mare succes. Din păcate a murit destul de tânăr. Avea 49 de ani când gripa spaniolă l-a răpus. A fost una dintre milioanele de victime care au pierit din cauza acestei teribile maladii.

În mod ironic, un secol mai târziu, o altă gripă, de data aceasta Covid-19, a făcut ca nepotul său Donald să piardă realegerea ca președinte în 2020.

Bunicul lui Donald n-a fost modelul de integritate cu care ar putea să se laude astăzi fostul președinte dar ar trebui să-i mulțumească pentru că datorită lui a putut să ducă o viată luxoasă și să devină unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii și implicit președinte al SUA.

Citește și 10 lucruri interesante despre trupul bărbătesc

Sursa foto