Cioloș: „Liviule, nu ține! Mai bine explici oamenilor cum este cu bunăstarea promisă în 2016” Actual

Cioloș: „Liviule, nu ține! Mai bine explici oamenilor cum este cu bunăstarea promisă în 2016”

Dacian Cioloș a acordat un interviu la televiziune Digi 24, unde a reiterat importanța alegerilor europarlamentare din 26 mai și a comentat ultimele declarații și acțiuni ale liderului partidului de guvernământ, Liviu Dragnea.

„Liviule, nu ține! Povestea asta cu Serviciile este scoasă de la naftalină o dată la 2-3 ani. Prima dată s-a întâmplat când erm candidat pentru funcția de comisar european. Atunci au început să plimbe pe holurile Parlamentului European povestea asta cu serviciile secrete. Apoi, când am devenit premier, a reluat placa, lipindu-mă de Soroș. Acum, din nou tot felul de astfel de povești. Liviule, nu ține cu povești din astea și mai bine vă preocupați să explicați românilor cum este cu bunăstarea pe care ați promis-o în anul 2016 și care lipsește cu desăvârșire. Cam astea sunt explicațiile pe care trebuie să le dați românilor, că sunteți de doi ani la guvernare, iar țara asta se duce de râpă.”

„Noi, în PLUS, am cerut tuturor acelora din conducerea partidului să de ao declarație pe proprie răspundere cum că nu au fost colaboratori. Cu toate efectele juridice de rigoare. La noi s-a semnat. Aștept și din partea domnului Dragnea același lucru.”

„PSD și ALDE, care au majoritate în acest moment, au impresia că au dreptul de a schimba tot ce vor și de a pune mână pe toate instituțiile și de a le subordona. Iar Uniunea Europeană nu este de acord cu acest lucru. Dacă nu remediem acest lucru, ni se poate interzice dreptul de a ne exercita votul în cadrul acesteia, sau pot fi luate alte măsuri mai serioase. În cazul PSD este dublu limbaj. Ei sunt zmei acasă, iar când este în discuții cu oficialii europeni totul este numai lapte și miere. Cam acesta este comportamentul. PSD trăiește în acest moment din împrumuturi externe, deci una spun și alta fac. Mai aruncă cu câte 100 de lei în stânga și dreapta și în rest continuă de a canaliza bani și resurse spre clienteala partidului.”

„Oamenii încep să se trezească. O simt din discuțiile cu oamenii, inclusiv din cele din interiorul PSD.”