Cristian Tudor Popescu: „Dragnea este un terorist radicalizat, gata să ducă țara în război cu Occidentul” Actual

Cristian Tudor Popescu: „Dragnea este un terorist radicalizat, gata să ducă țara în război cu Occidentul”

Cristian Tudor Popescu a oferit câteva declarații și ipoteze spectaculoase cu privire la cele mai recente discursuri și măsuri pe care Liviu Dragnea le impune Partidului Social Democrat. Fragmente din declarațiile de le Digi 24 ale celui mai cuoscut jurnalist român, în cele ce urmează:

„Partidul Comunist Român nu a pierdut niciodată. El trăiește încă în clasa noastră politică. A fost prezent la guvernare atât în vremea PSD, cât și în cea a lui Băsescu, până și în cazul guvernului tehnocrat al lui Dacian Cioloș”

„Acum lucrurile sunt pe față, așa cum au fost în decembrie 1989. Nimeni nu se mai ascunde de nimic. Suntem în marș spre instaurarea unei dictaturi socialiste în România. În acest moment, partidul este totul”

„Criteriul rasial este din ce în ce mai prezent în discursurile pesediștilor. Campania de înlăturare a lui Iohannis va fi bazată pe ideea că nu este român”

„Antioccidentalismul a fost, în sfârșit, etalat. Predecesorii lui Dragnea nu au făcut altceva decât să mimeze pro vestul, pro occidentalismul. Niciunul dintre ei nu a vrut în NATO sau UE. Au mimat aceste lucruri pentur că așa era atmosfera atunci. Simțeau că nu e momentul să spună adevărul atunci și așteptau să ajungă la o înțelegere cu Europa”

„Acum s-a terminat cu retorica, cu falsitatea. Nu, gata. Acum totul este vorba despre România. Toți cei care nu vor fi de partea românilor, care nu vor fi români, în frunte cu domnul Iohannis, va fi distrus. Opoziția nici nu mai există în ochii PSD. Ei acum sunt dușmani de moarte”

„Acum auzim expresia <<trădare de țară>> la fel cum se auzea pe vremea lui Ceaușescu. Nu s-a mai întâmplat asta de 30 de ani”

„Urmează un regim naționalist, în care neromânii vor fi distruși”

„Discursul lui Dragnea a fost unul de jupân de bandă. Vedeți la ce nivel de ameninare publică s-a ajuns la adresa lui Oprișan, care a vorbit prea lung și Dragnea i-a retezat-o în plin Consiliu Național. Dacă își permite asta cu Oprișan, vă dați seama ce își va permite să facă cu noi?”

„Dragnea este radicalizat preucm un terorist acum. Este gata să se detoneze și așteaptă ca tot partidul să vină după el”