Culisele celei mai spectaculoase Finale a Ligii Campionilor azi, de la 17:00 Actual

Culisele celei mai spectaculoase Finale a Ligii Campionilor azi, de la 17:00

Coronacriza ne-a lăsat fără competițiile din teren, dar nu ne-a putut lua complet sportul. Azi, 22 mai are loc a doua ediție a SuperLive Show, o nouă emisiune sportivă inițiată de Superbet și care se desfășoară în fiecare vineri, de la ora 17:00.  

Moderată de jurnaliștii Dan Filoti și Lucian Lipovan, care au promis că vor avea mereu superinvitați din presă și din lumea sportului, emisiunea durează o oră și este difuzată pe Facebook și YouTube, exclusiv online din România.

Ediția a doua se anunță cu invitați surpriză, premii și conținut variat. Moderatorul Lucian Lipovan a pregătit un material ce va putea fi vizionat în premieră mondială – un interviu cu Jerzy Dudek, în care ambasadorul de brand al Superbet în Polonia povestește detalii din culisele celei mai spectaculoase Finale a Ligii Campionilor, finală câștigată de Liverpool în anul 2005 la Istanbul. Atunci, Cormoranii au revenit de la 0-3 la pauză și au învins-o pe AC Milan la penalty-utile de departajare, unde portarul Dudek a făcut diferența.

Fiind o ediție specială, va fi oferit și un premiu – o pereche de mănuși profesionale, semnate de Jerzy Dudek.

Dan Filoti i-a provocat pe Vali Moraru și Mihai Mironică – jurnaliști de calibru  și fani Liverpool – să comenteze amintirile lui Dudek. Mihai Mironică va prefața într-un material video exclusiv etapa din weekend din Bundesliga, campionatul de top revenit weekend-ul trecut pe biletele pariorilor.  

Temperatura va crește în studio (nu cât să alerteze autoritățile) odată cu challenge-ul live dintre Mihai Leu și Cătălin Moroșanu. Ei se vor întrece la duble în pumn cu sticla de apă. În prima ediție, vedetele au fost Ilie dumitrescu și Cristi Pancu ale căror „duble” cu sulul de hârtie igienică au fost privite de aproape 80.000 de „suporteri. 

„M-am simțit foarte bine la SuperLive Show și mă bucur că Superbet face asemenea emisiuni pentru fanii sportului, abia aștept să ne revedem și în alte ediții”, spune Ilie Dumitrescu, ambasadorul Superbet și invitat special al ediției de debut (o puteți vedea aici). 

Astăzi, emisiunea poate fi urmărită în direct de la 17:00 aici:

Facebook – https://www.facebook.com/superbet.ro

YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCL6Qc_XWLUHBq1NYwu7prCA