Cum vor arăta oamenii peste o mie de ani – creier mai mic, spate cocoșat și gheare Magazin

Cum vor arăta oamenii peste o mie de ani – creier mai mic, spate cocoșat și gheare

Cercetătorii de la Toll Free Forwarding au creat-o pe „Mindy” pentru a arăta cum vor evolua oamenii până în anul 3000 și prevăd că, datorită dependenței noastre de tehnologie, postura noastră se va schimba.

Tehnologia este esențială pentru viața noastră de zi cu zi și majoritatea oamenilor sunt vinovați că se uită puțin prea mult la telefoanele lor, fie că este vorba de cumpărături online sau de a verifica rețelele sociale. Dar nu vorbim doar despre telefoane, deoarece mulți oameni lucrează în birouri, petrecându-și timpul stând pe scaune tastând și privind ecrane mari.

sursă foto

Unii bănuiesc că acest lucru ar putea fi rău pentru umanitate, iar acum cercetătorii au creat-o pe „Mindy”, un model în care ar putea evolua oamenii până în anul 3000. Cu un gât mai gros, o postură cocoșată și un creier mai mic – este o privire înfiorătoare asupra viitorului care ar putea aștepta omenirea dacă previziunile făcute de Toll Free Forwarding sunt corecte.

Pe site-ul lor, experții au explicat fiecare dintre schimbările evolutive cu care ne-am putea confrunta.

Spate și gât cocoșat

sursă foto

Aceștia au spus: „Designul și obiceiurile tipice ale utilizatorilor obiectelor tehnologice moderne, cum ar fi smartphone-urile și monitoarele de computer, au un impact semnificativ asupra modului în care stăm în picioare.”

„Ajustarea constantă a poziției noastre pentru a ne uita în jos la telefonul nostru sau în sus la ecranul biroului nostru s-a dovedit că ne tensionează părți ale corpului care ne determină postura.”

Ghiare pentru tastat

sursă foto

Ei au continuat: „O privire mai atentă la brațul lui Mindy dezvăluie două modificări anatomice semnificative, cauzate direct de utilizarea unui anumit dispozitiv tehnologic – smartphone-ul. O afecțiune recent inventată, „gheara de text”, apare după ce vă prindeți în mod constant telefonul într-o poziție nefirească pentru perioade lungi de timp”.

Cot îndreptat la 90 de grade

Experții au adăugat: „Cunoscut și sub denumirea de „cot pentru smartphone”, acest lucru este cauzat de poziționarea obișnuită a brațului atunci când țineți și folosiți smartphone-urile – fie pentru uz general, fie ținându-l la ureche în timpul apelurilor telefonice.”

Craniu mai gros

„Știm cu toții că tehnologia ne poate distrage atenția de la munca importantă, dar are vreun impact de durată asupra creierului lui Mindy?

„Există îngrijorări tot mai mari asupra radiațiilor de radiofrecvență emise de smartphone-uri, crezând că ar putea provoca implicații grave asupra sănătății atunci când sunt expuse creierului”.

Creier mai mic

Ei au adăugat: „Următoarea schimbare a aspectului lui Mindy nu este vizibilă cu ochiul liber. S-ar putea să dezvoltăm cranii mai groase, dar dacă trebuie să credem o teorie științifică, tehnologia poate schimba și dimensiunea creierului nostru”.

O a doua pleoapă

sursă foto

Ei au continuat: „Schimbarea finală a lui Mindy este, probabil, cea mai neobișnuită.”

„Cercetările privind ecranele care provoacă dureri de cap, oboseală oculară și chiar orbire sunt bine stabilite – deci cum arată corpul lui Mindy pentru a combate acest lucru?

„Am vorbit cu Kasun Ratnayake de la Universitatea din Toledo, care a sugerat o dezvoltare evolutivă radicală care ar putea limita cantitatea de lumină dăunătoare la care sunt expuși ochii noștri”.

Kasun a spus: „Oamenii pot dezvolta o pleoapă interioară mai mare pentru a preveni expunerea la lumină excesivă sau lentila ochiului poate fi dezvoltată evolutiv, astfel încât să blocheze lumina albastră, dar nu și alte lumini cu lungime de undă mare, cum ar fi verde, galben sau roșu”.

sursă foto

Citește și Informații și date statistice pe care nimeni nu le-ar fi crezut ca fiind reale.