De la Slatina, la Hollywood: povestea Mădălinei Ghenea Magazin

De la Slatina, la Hollywood: povestea Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Farmecul său unic a reușit să cucerească milioane de inimi și s-a făcut remarcat pe tot globul. Dincolo de frumusețea naturală care i-a deschis larg porțile în lumea modei, Mădălina Ghenea s-a făcut remarcată inclusiv prin talentul actoricesc. A jucat în numeroase producții italiene, românești și chiar la Hollywood, alături de unele dintre cele mai mari nume ale cinematografiei mondiale. Dar cum a reușit să facă asta? Care este secretul succesului ei? Unde începe povestea sa? Iată câteva întrebări ale căror răspunsuri sunt foarte puțin cunoscute de cei mai mulți dintre noi.

Chiar dacă poate părea greu de crezut, Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, într-o familie fără multe posibilități materiale. Astfel, ascensiunea ei este cu atât mai lăudabilă astăzi. La 14 ani a plecat în Italia, dintr-un cartier sărac din Slatina. Tatăl el lucra în Israel, iar mama sa nu avea multe posibilități. Ajunsă acolo, Mădălina își amintește că nu avea bani nici de o înghețată. Dar odată intrată în lumea modelingului, lucrurile au început să se schimbe.

A alergat după o singură vedetă

Pentru vârsta de 20 de ani, Mădălina a trecut prin multe probleme. Toate având drept subiect drepturi de imagine și procese peste procese între agenți și casele de modă pe care le reprezenta. Își amintește că lucrurile au fost nefirești de agitate pentru acea vârstă. Apoi au urmat numai succese. Brusc, Mădălina Ghenea a început să capteze atenția în cercurile cele mai înalte ale societății. Astfel, dintr-o anonimă, Ghenea a ajuns în lumina tuturor reflectoarelor după ce a fost surprinsă alături de Leonardo Dicaprio și a avut o relație cu Gerard Butler. De atunci, numele său este legat de succese unul după altul. A jucat inclusiv într-un videoclip al celebrului Eros Ramazzotti.

A jucat la Hollywood, alături de Harvey Keitel și Michael Caine, alături de netalentatul Justin Bieber, de Ben Stiller, Penelope Cruz și Owen Wilson. Cu toate acestea, Mădălinei îi place să rămână cu picioarele pe pământ și spune că nu a uitat de unde a plecat. Mai mult, spune că nu a alergat niciodată după vedete, cu excepția uneia singure. Își dorea cu disperare autograful lui Mr. Bean.