Detox ușor și eficient pentru a elimina toxinele acumulate de sărbători Actual

Detox ușor și eficient pentru a elimina toxinele acumulate de sărbători

De sărbători știm deja că urmează mese copioase pe care o să le regretăm mai târziu. De aceea, poate fi nevoie de o cură de detox pentru a elimina toxinele și kilogramele acumulate de-a lungul acestei perioade.

Cu ajutorul acestor sfaturi o să ai parte de o detoxifiere pentru a te simți ca nou și în formă pentru acest an.

Bea apă cu lămâie

Apa și lămâia au un rol important în detoxifierea corpului. Pentru a scăpa cât mai rapid de toxine și de balonare, organismul are nevoie de hidratare. Bea câte 2L de apă pe zi pentru a reuși. De asemenea, adaugă rutinei tale câte un pahar de apă călduță dimineața, în care să storci jumătate de lămâie. Bogată în vitamina C, lămâia te va ajuta să-ți întărești sistemul imunitar.

Ai grijă la dieta alimentară

Pentru o perioadă, evită cât mai mult posibil orice aliment nesănătos, procesat. Încearcă să mănânci mai multe supe creme, iaurt și salate. De asemenea, adaugă dietei tale de detox fructe și legume, deoarece sunt bogate în fibre și ajută la eliminarea toxinelor.

Fă-ți timp să te relaxezi

Deoarece probabil te-ai agitat de sărbători cu pregătirea meselor și a cadourilor, meriți să ai parte de o pauză de relaxare pentru a-ți intra iar în ritm. Poți opta la un masaj sau la o baie lungă și relaxantă, folosind uleiuri esențiale de lavandă sau lămâie.

Detox prin mișcare

Mișcarea este unul dintre cele mai eficiente moduri de detoxifiere. Nu trebuie neapărat să mergi la sală și să faci antrenamente intense, ci ajută foarte mult și ședințele ușoare de yoga sau pilates. Poți face mișcare și acasă, să te plimbi sau să alergi. Transpirând, corpul tău va elimina toxinele.

Articole similare.

Sursă foto