Dinu Maxer divorțează și dă detalii despre presupusa idilă a fostei sale soții cu un medic estetician Actual

Dinu Maxer divorțează și dă detalii despre presupusa idilă a fostei sale soții cu un medic estetician

După ce au format un cuplu mai bine de 18 ani, Dinu și Deea Maxer divorțează. Dinu Maxer a dat detalii despre presupusa idilă a fostei sale soții cu un medic estetician.

Vestea divorțului dintre cei doi a venit ca o bombă în showbiz-ul din România. După ce au format un cuplu aproape două decenii, Dinu și Deea Maxer au declarat că au decis să meargă pe drumuri separate și că își doresc discreție și înțelegere din partea celor apropiați.

Cu toate acestea, criticile la adresa lor nu au ezitat să apară. Pe pagina fostei doamne Maxer, fanii au început să lase fel și fel de comentarii. În timp ce unii își exprimau regretul și o rugau să se mai gândească și să nu divorțeze acum, alții o acuzau de infidelitate spunând că aceasta l-ar fi părăsit pe Dinu pentru alt bărbat, mai tânăr și mai viril.

Gurile rele spun că cel vinovat pentru divorțul dintre cei doi ar fi medicul estetician al Deei. Aceasta apărând în ultimele luni pe pagina de Instagram a clinicii doctorului mai mult dezbrăcata decât îmbrăcată, vrând să arate că doctorul are „rețeta minune” pentru a elimina celulita de pe fese. Cei doi apar împreună pe rețelele de socializare, iar Deea este mereu binedispusă părând a fi amorezată de medicul minune.

Toate acestea sunt negate cu vehemență de Dinu Maxer care susține că între cei doi există doar o relație profesională, Deea fiind PR-ul doctorului. Maxer mai susține și că iubita medicului este prietenă bună cu Deea și că o relație între cei doi nu intră sub nicio formă în discuție.

Pentru a-și apăra fosta soție, Dinu Maxer a dezvăluit informații și din trecut din care reiese că problemele dintre cei doi au început cu mult timp în urmă, iar doctorul nu era prin preajmă în acea perioadă. Despre divorț au discutat prima oară la sfârșitul anului trecut, iar săptămâna trecută au semnat divorțul la notar.

Deea a fost cea care a făcut primul pas spre despărțire, a renunțat la verighetă și s-a mutat cu unul dintre copii din apartamentul în care locuiau împreuna. „Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea(…)” susține Dinu.

Maxer este ferm convins că pe el și pe fosta soția îi vor lega mereu copiii pe care îi au împreună și că acest lucru nu poate fi schimbat de nimeni. Cu atât mai puțin de zvonuri despre o presupusă idilă a fostei sale soții.

Citește și Charlie Sheen s-a culcat cu 200 de femei în timp ce avea HIV.

Sursa foto