Dirt Man, un ultimul supererou creat de Stan Lee Magazin

Dirt Man, un ultimul supererou creat de Stan Lee

Legendarul Stan Lee lucra la un nou supererou împreună cu fiica lui. Potrivit site-ului TMZ, J.C. Lee, în vârstă de 68 de ani, a descris personajul, care s-ar fi numit „Dirt Man”, ca fiind ultimul înger pe care îl aveau ascuns, sperând că, într-o zi, ar putea fi sursa de inspirație pentru un viitor film.

Stan Lee, creatorul unor personaje-simbol care vor trăi pentru totdeauna, precum Spider-Man, Hulk, Iron Man, Daredevil, Thor şi X-Men, a încetat din viață, luni, la vârsta de 95 de ani. „A simţit obligaţia faţă de fani să fie permanent creativ. Şi-a iubit viaţa, i-a plăcut foarte mult profesia sa. Familia l-a iubit, la fel şi fanii. Este de neînlocuit”, a declarat fiica sa, J.C. Lee, într-un comunicat transmis agenţiei Reuters.

Arnold Schwarzenegger, pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, și cântărețul Joe Jonas se numără printre vedetele care i-au adus un omagiu fostului președinte al Marvel Comics.

Joan Celia Lee, cunoscută ca J.C. Lee, a spus că Dirt Man a fost primul personaj pe care l-a creat împreună cu tatăl său, un lucru pe care și l-a dorit întreaga viață și pe care abia acum îl reușise.

„Tatăl meu a dat totul pentru fani și i-a iubit pe toți. Pe vremea când eram adolescentă și lucram la Marvel, obișnuiam să deschid scrisorile primite de la fanii lui. Când putea, el răspundea fiecărei scrisori”, a spus J.C. despre tatăl său, celebrul scriitor american de benzi desenate.

(sursă foto: defendernetwork)