Eminem a revenit cu un album surpriză Magazin

Eminem a revenit cu un album surpriză

Fanii lui Eminem au avut parte de o surpriză în această dimineață. Rapperul din Detroit și-a lansat noul album, intitulat „Kamikaze”, fără nicio campanie de marketing care să anunțe acest lucru, la doar 8 luni de la apariția albumului „Revival”, care a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200.

El a făcut anunțul oficial într-un mesaj pe Twitter: „Am încercat să nu analizez atât de mult albumul. Audiție plăcută.”

Produs de Dr. Dre și de însuși „zeul rap-ului”, așa cum s-a autointitulat Eminem, cel de-al 10-lea material de studio al artistului conține 13 piese, printre care și câteva colaborări cu nume mai puțin cunoscute, ca Joyner Lucas, Paul Rosenberg – managerul său, Royce Da 5’9” și tânăra Jessie Reyez.

În plus, pe noul material este inclusă și o melodie ce se va regăsi pe coloana sonoră a viitorului film Marvel, „Venom”, în care rolul principal este interpretat de actorul Tom Hardy și care va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie.

Așa cum era de așteptat, Eminem îl atacă, din nou, pe liderul de la Casa Albă, Donald Trump, pe care îl numește „șarpe” și pe care îl acuză că ar fi trimis Serviciile Secrete să îl caute. El a făcut referire și la alți rapperi, precum Lil Pump, Lil Xan and Lil Yachty, dar și la presă, pentru cronicile negative la albumul precedent, „Revival”.

Tracklist „Kamikaze”:

 1. The Ringer
 2. Greatest
 3. Lucky You feat. Joyce Lucas
 4. Paul (Skit)
 5. Normal
 6. Em Calls Paul (Skit)
 7. Stepping Stone
 8. Not Alike feat. Royce Da 5’9”
 9. Fall
 10. Kamikaze
 11. Nice Guy feat. Jessie Reyez
 12. Good Guy feat. Jessie Reyez
 13. Venom (soundtrack „Venom”)

Albumul a fost pus în vânzare începând de astăzi, 31 august, și poate fi achiziționat atât de pe site-ul artistului, cât și de pe platformele Apple Music, Spotify, Google Play și iTunes.

(sursă foto: bankrate)