Festivalul Untold va avea loc la Cluj între 9 și 12 septembrie Actual

Festivalul Untold va avea loc la Cluj între 9 și 12 septembrie

Este oficial! Festivalul Untold va avea loc la Cluj-Napoca între 9 și 12 septembrie. Organizatorii evenimentului au făcut anunțul în cursul zile de astăzi. După o pauză de aproape 2 ani, festivalul își așteaptă fanii. În viziunea organizatorilor, această ediție va fi una plină de încărcătură emoțională.

„Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Sursă foto

Decizia de a fi organizat în luna septembrie vine ca o garanție atât pentru fani, cât și pentru colaboratori că festivalul se va ține.

„UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung aşteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Şi pentru cei peste 1000 de furnizori şi 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanţia că se întâmplă a şasea ediţie UNTOLD înseamnă o relansare a activităţii după mai bine de 16 luni de pauză. Programat iniţial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanţie a faptului că festivalul se va putea ţine în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artişti şi în cele mai sigure condiţii”, se mai arată în comunicat.

Organizatorii festivalului au adus în fața autorităților toate documentele necesare care să ateste siguranța punerii la cale a unui astfel de eveniment. Au fost aduse în discuție studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot create în afara țării. Acestea au demonstrat că accesul strict al persoanelor vaccinate, testate sau imunizate în mod natural sporește siguranța și buna desfășurare a unui festival.

Citește și Cluj-Napoca, în topul celor mai sigure orașe din lume.

Sursa foto