Filmul „Bohemian Rhapsody” este posibil să aibă o continuare Magazin

Filmul „Bohemian Rhapsody” este posibil să aibă o continuare

Un apropiat al trupei Queen a declarat că se vorbește despre o posibilă continuare a filmului care s-a bucurat de un mare succes.

Rudi Dolezal, care a regizat videoclipuri pentru trupa Queen și a devenit prieten apropiat cu Freddie Mercury, a declarat că filmul de mare succes este posibil să aibă un sequel. Acesta a vorbit cu Page Six despre managerul trupei, Jim Beach: „Sunt sigur că plănuiește o continuare care va începe cu Live Aid.” Dolezal a adăugat că există discuții intense pe acest subiect în cadrul „familiei Queen”.

Momentul final al filmului, concertul Live Aid, a fost și momentul în care Dolezal a început să lucreze cu formația Queen, prima colaborare fiind videoclipul piesei din anul 1985, „One Vision”. Până la moartea solistului Mercury, acesta a produs 30 de videoclipuri pentru trupă și membrii săi.

Regizorul nu este singurul care a vorbit despre un presupus sequel. Chitaristul formației, Brian May, a făcut o sugestie într-un interviu acordat în luna decembrie, anul trecut: „ Cred că Live Aid este un final potrivit. Cine știe, poate o să existe o continuare”.

„Bohemian Rhapsody” a avut încasări de mai mult de 870 de milioane de dolari la nivel mondial și a câștigat patru premii Oscar, printre care premiul pentru cel mai bun actor primit de protagonistul filmului, Rami Malek. A primit, de asemenea, și o nominalizare pentru cel mai bun film.

Producția cinematografică a primit critici pentru modul în care a fost descrisă viața solistului, în special aspectele referitoare la sexualitatea sa și infecția HIV. Însă, interpretarea actorului Rami Malek a fost lăudată, Variety afirmând că „a jucat rolul lui Freddie Mercury ca şi cum a fost născut pentru asta”.

sursa foto