Florin Călinescu, demisie de la PRO TV. Este noul președinte al Partidului Verde Actual

Florin Călinescu, demisie de la PRO TV. Este noul președinte al Partidului Verde

Din data de 20 iulie 2019, cu ocazia congresului național, Partidul Verde are un nou președinte, Florin Călinescu, a anunțat gruparea politică prin intermediul unui comunicat de presă.

„Partidul Verde, după o perioadă de stagnare, în care a avut loc reorganizarea internă, cu o prezență mai mult la nivel internațional prin colaborarea cu familia Verzilor Europeni și cu partidele surori din țările europene, și alături de noul lider Florin Călinescu, va arăta românilor că se poate face o altfel de politică, diferită de cea practicată de partidele existente. Nu vom veni cu propuneri deșarte și fără susținere, vom fi primul partid care va propune un program politic realist, cu soluții alese direct de cetățeni”, se arată în comunicat.

În urma acestei decizii, cel mai probabil că Florin Călinescu își va încheia colaborarea cu televiziunea pentru o perioadă de timp. El se află de mai mulți ani în juriul Românii au Talent de la Pro TV, post de televiziune la care s-a făcut cunoscut la mijlocul anilor 90. Călinescu a anunțat că demisionează de la Pro TV în urma deciziei de a se implica în politică.

„Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, a declarat Florin Călinescu