Gazeta Sporturilor trece la Ringier în cea mai spectaculoasă mutare media a anului Business

Gazeta Sporturilor trece la Ringier în cea mai spectaculoasă mutare media a anului

Trusturile media Intact și Ringier au ajuns la un acord prin care publicația Gazeta Sporturilor va fi preluata de grupul elvețian de presă, în joint venture cu grupul bulgar sportal.bg. Potrivit informațiilor HotNews.ro, valoarea tranzacției, neanunțată oficial, se ridică la 2 milioane de euro.
Potrivit comunicatului oficial, ziarul GSP și website-ul GSP.ro sunt preluate de Ringier Sportal SRL, un joint venture intre Ringier Romania si grupul bulgar Sportal. Anunțul nu menționează ce rol va avea Cătălin Tolontan, actual director GSP, în noua formulă, dar vorbește despre venirea lui, alături de echipă, la Ringier.
Comunicatul îl citează pe Mihnea Vasiliu, directorul Ringier România, potrivit căruia „punctul forte al brandului Gazeta ține de calitatea înaltă a conținutului editorial, care este responsabilitatea unei echipe formate dintre cei mai cunoscuți editori de sport din țară, în special Cătălin Tolontan, unul dintre cei mai buni jurnaliști de investigație ai țării. După aproape două decenii, sunt foarte bucuros să întâmpin echipa Gazetei înapoi la Ringier România”.