Halep, în marș la Madrid: s-a calificat în optimi fără emoții Sport

Halep, în marș la Madrid: s-a calificat în optimi fără emoții

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a avut nevoie de doar o oră și 11 minute pentru a se impune în fața sportivei din Belgia, Elise Mertens (22 de ani, 16 WTA), scrie digisport.ro. Cea mai bună jucătoare de tenis din lume a prestat un joc modern, bazat atât pe forță, cât și pe tehnic. Loviturile cu reverul în lung de linie, favoritele Simonei, au funcționat perfect, astfel că sportiva noastră a etalat un tenis de nivelul anului 2018.

După un set în care practic a defilat, avea 4-0 după doar 21 de minute, Simona a jucat foarte bine și în actul secund, chiar dacă Mertens a încercat ”să se agațe” cu orice mijloace de o revenire. Până la urmă, Simona a câștigat lejer și este în optimi.

În turul III al turneului de la Madrid, Simona Halep va juca împotriva Kristynei Pliskova, locul 94 WTA, potrivit gsp.ro. Pliskova, 26 de ani, sora mai slab cotată a Karolinei Pliskova, s-a calificat pe tabloul principal după calificări în care a trecut de două românce, Irina Bara și Ana Bogdan. Până acum, Halep și Pliskova s-au întâlnit de două ori, iar jucătoarea noastră a câștigat de fiecare dată. Ultimul meci a fost în acest an, la Indian Wells, când Halep s-a impus cu 6-4, 6-4.

(sursa: infoziare.ro)