Ibrahimovic, Totti și Pirlo vor juca pe Cluj Arena la retragerea lui Adi Mutu! Sport

Ibrahimovic, Totti și Pirlo vor juca pe Cluj Arena la retragerea lui Adi Mutu!

În vara anului viitor, la Cluj-Napoca vom avea parte de unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România în ultimii ani. Adrian Mutu va spune adio, în mod simbolic, carierei de fotbalist, în compania unora dintre cele mai mari staruri ale fotbalului mondial: Zlatan Ibrahimovic (există discuții, dar încă neconfirmat oficial), Francesco Totii sau Andrea Pirlo. Este de așteptat ca multe alte nume uriașe din fotbalul internațional să fie prezente în luna iunie 2020 pe Cluj Arena.

Mai exact, evenimentul, organizat sub umbrela Sports Festival, va avea loc pe 13 iunie. Biletele au fost puse în vânzare ieri, prețurile acestora costând 25 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 120 și 150 lei la tribuna întâi.

Despre Sports Festival, Mutu a declarat că ”este un eveniment ce ar trebui să fie organizat tot mai des în toate orașele țării, pentru a promova sportul. Nu contează că e la Cluj, Timișoara, București, Pitești, ci e important că va fi în România. Va fi un meci demonstrativ cu jucători mari”.

Mirel Alexa, directorul Sports Festival, a declarat că festivalul l-a ”convins pe Adrian Mutu, prin seriozitate. Ne-a venit natural să îi propunem lui Adrian, după ce Hagi a acceptat anii trecuți. Eu cred că va fi un supereveniment”.

Adrian Mutu și-a început cariera de jucător la FC Argeș, în 1996, dar a reușit să se facă remarcat la Dinamo. A urmat o carieră impresionantă în fotbalul european, cu un traseu ce s-a oprit pe la cluburi precum Inter Milano, Parma, Juventus, Chelsea sau Fiorentina. La echipa națională, Mutu a debutat în anul 2000 și a evoluat 13 ani. A bifat 77 de selecții sub tricolor, în acestea reușind să marcheze de 35 de ori.