Ingrediente naturale folosite pentru înfrumusețare Magazin

Ingrediente naturale folosite pentru înfrumusețare

Ingredientele naturale ne sunt întotdeauna la îndemână atunci când avem nevoie de un plus de hidartare, curățare a tenului sau pur și simplu, un moment de relaxare. Nu avem întotdeauna timpul sau bugetul necesar pentru a investi în tratamente cosmetice. Prin urmare, am creat o listă cu ingredientele naturale care poti fi folosite pentru a-ți răsfăța pielea din când în când.

Mierea

Mierea este un ingredient natural des întâlnit în tratamentele cosmetice. Ajută la menținerea hidratării și are efecte benefice asupra pielii uscate. De asemenea, redă stălucirea tenului și calmează iritațiile. Mierea are și proprietăți antiseptice, ajutând la curățarea și eliminarea impurităților pielii.

naturale
Sursa foto

Aloe Vera

Aloe Vera este planta cunoscută pentru beneficiile ei asupra îngrijirii pielii. Gelul din frunze calmează arsurile, ajută la hidratarea pielii, previne hiperpigmentarea și are efect antiinflamator. De asemenea, este utilizat pentru calmarea și dezumflarea ochilor. Aloe Vera dă o senzație plăcută, răcoritoare și liniștitoare pielii.

naturale
Sursa foto

Avocado

Avocado este din ce în ce mai des utilizat în produsele cosmetice naturale. Este un bun hidratant pentru piele și pentru părul uscat, fiind bogat în vitamina E și uleiuri hidratante. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a preveni îmbătrânirea pielii. Tratamentele cu avocado sunt recomadate în anotimpurile reci.

ingrediente
Sursa foto

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline este cel mai des utilizat pentru hidratarea părului și pielii, dar și ca bază pentru tratamentele de exfoliere. Are o mulțime de beneficii pentru frumusețe și pentru sănătate. Este bogat în vitamine, minerale și acizi grași naturali. Uleiul de măsline ajută la regenerarea pielii și este indicat în tratamentele pentru persoanele cu o piele sensibilă.

naturale
Sursa foto

Mușețelul

Mușețelul calmează pielea uscată și sensibilă. De asemenea, este cunoscut pentru beneficiile asupra acneei. Reușește să calmeze și să curețe pielea, să reducă inflamația și să vindece rănile sau cicatricile. Mușețelul a fost folosit încă din epoca victoriană pentru a regenera și a da strălucire părului și pentru a scoate în evidență nuanțele de blond.

ingrediente
Sursa foto

Citește și 8 Alimente benefice pentru o imunitate puternică.

Sursa foto