James Bond, pe urmele primului ticălos rus după 20 de ani Magazin

James Bond, pe urmele primului ticălos rus după 20 de ani

James Bond se va înfrunta cu un ticălos rus, în noul film regizat de Danny Boyle.

Iconicul agent britanic nu a mai dat piept cu un inamic rus din 1999, în „The World Is Not Enough”, al 13-lea film al francizei, cu irlandezul Pierce Brosnan (65 de ani) în rolul principal. Dar acest lucru se va schimba odată cu noul film, „Bond 25”.

Producătorii sunt în căutarea unui bărbat, cu vârsta cuprinsă între 30 și 60 de ani, din Rusia sau din zona Balcanilor, care, totodată, trebuie să fie „carismatic, puternic, inovator, rece și răzbunător”. Pe de altă parte, personajul negativ feminin trebuie să fie „inteligent, curajos, feroce și fermecător” și să aibă „abilități de luptă puternice”, potrivit ziarului englez Daily Mirror.

Între timp, Ben Wishaw a dezvăluit recent că dorește ca personajul lui, „Q”, să devină elementul central al filmului, ultimul pentru Daniel Craig, care l-a interpretat de patru ori pe agentul 007. El a subliniat că vrea să iasă din scenă într-un stil mare și că abia așteaptă ca acest lucru să se întâmple. Starul în vârstă de 50 de ani va primi o stea pe celebra Walk of Fame din Hollywood, în 2019.

În ultimii ani, au fost vehiculate numele mai multor staruri de la Hollywood ca posibili înlocuitori pentru Daniel Craig, printre care Idris Elba, Damian Lewis, dar și Tom Hardy, pe care Pierce Brosnan în consideră perfect pentru rol. Până în prezent, James Bond a fost interpretat de șase actori: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Filmările pentru „Bond 25” vor începe în luna decembrie a acestui an, iar lansarea oficială este programată pentru 8 noiembrie 2019.

(sursă foto: flavorwire)