Jordan la Paris Saint-Germain Sport

Jordan la Paris Saint-Germain

Echipa de fotbal Paris Saint-Germain și-a prezentat, la un eveniment care a avut loc în capitala Franței, echipamentul pentru viitoarele competiții sportive, realizat de compania Nike.

Noul echipament, care urmează să fie purtat de Kylian Mbappe, Edinson Cavani, dar și de vedeta parizienilor, Neymar, este confecționat de cei de la Air Jordan, un brand de încălţăminte şi echipament sportiv produs de Nike, în două versiuni, negru-sur și alb-sur, iar tricoul cu celebrul logo „jumpman” costă 140 de euro.

Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului PSG, a declarat: „Parteneriatul dintre Paris Saint-Germain și Air Jordan reflectă ambiția ambelor de a combina stilul, performanța și inovația”.

Neymar și compania vor defila pentru prima dată în noul echipament pe stadionul Anfield, pe 18 septembrie, când PSG va întâlni în deplasare pe Liverpool, finalista din ediția precedentă a Ligii Campionilor, în prima etapă din faza grupelor competiției.

„Pentru mine, brand-ul Jordan este fenomenal, magic, fără egal. Este perfect pentru Paris și Champions League. Este o responsabilitate uriașă să purtăm numele lui Jordan pe tricouri și sperăm să avem un sezon excelent. Doi parteneri campioni, atât Paris și Jordan, așa că sper ca această conexiune să ne aducă multe titluri”, a spus brazilianul Neymar. „Este un vis devenit realitate să colaborez cu el. La începutul carierei mele, la Jocurile Olimpice de vară, l-am întâlnit pentru prima dată. Atunci mi s-a realizat un vis din copilărie. El este un idol în toată lumea, deoarece a obţinut multe în cariera lui. Au fost clipe magice pe care nu le voi uita niciodată”, a adăugat acesta.

Cu această colaborare, compania americană speră își dezvolte marca Jordan, populară deja în Franța, pe întreg continentul european.

(sursă foto: espn)