Leonardo DiCaprio este un amant leneș Actual

Leonardo DiCaprio este un amant leneș

Potrivit revistei Star, se zvonește că Leonardo DiCaprio este un amant leneș care se întinde pe spate, își pune căștile și își lasă partenera să facă toată treaba.

Deși validitatea afirmațiilor nu poate fi confirmată, știrea a atras atenția fanilor actorului. Sursa zvonului este o femeie care susține că prietena ei s-a culcat cu Leo și a rămas dezamăgită după experiența sexuală cu acesta. Femeia l-a descris pe DiCaprio ca fiind „egoist, leneș și de-a dreptul nepoliticos” în timpul actului sexual.

Celebrul actor și-ar fi pus căștile și a început să fumeze în timp ce îi făcea semn partenerei să continue. Femeia s-a simțit jignită că Leo nu era pe deplin prezent și a hotărât să se oprească și să plece.

O altă persoană care a avut o relație cu Leo nu a fost deloc surprinsă de cele menționate mai sus. Aceasta susține că actorul este conștient de celebritatea sa, că femeile sunt pur și simplu fascinate de ideea unei partide de sex cu el și că nu îi pasă dacă le mulțumește sau nu. Aceeași sursă a adăugat că Leo se poate culca cu aproape orice femeie dorește fără să depună efort, așa că nu e de mirare că are o atitudine delăsătoare.

Deși afirmațiile nu sunt verificate, zvonurile despre presupusa atitudine leneșă a lui Leonardo DiCaprio în dormitor au generat multă vâlvă. Până la urma urmei, fiecare are preferințele sale, iar dacă lui Leo îi place să se întindă și să asculte muzică în timp ce partenera sa face treaba, iar partenera acceptă situația, problema nu există.

Este important să menționăm că zvonurile nu sunt verificate și că Leonardo DiCaprio nu a comentat zvonurile și este puțin probabil să le abordeze în viitor.

Indiferent dacă zvonurile sunt adevărate sau false, ele au declanșat o conversație despre ceea ce constituie eticheta de „bun în dormitor”. Unii oameni cred că ambii parteneri ar trebui să fie implicați în mod egal în „acțiune”, în timp ce alții cred că este în regulă ca o singură persoană să preia controlul. În cele din urmă, ceea ce funcționează pentru o persoană s-ar putea să nu funcționeze pentru alta.

Citește și Videoclipul mega provocator al lui Sam Smith stârnește controverse.

Sursa foto