Madonna sfidează trecerea timpului. Imagini seducătoare cu regina muzicii pop la aniversarea de 60 de ani Magazin

Madonna sfidează trecerea timpului. Imagini seducătoare cu regina muzicii pop la aniversarea de 60 de ani

Regina muzicii pop, Madonna, a împlinit 60 de ani. Totodată, artista sărbătorește azi 35 de ani de la lansarea primului album care i-a asigurat succesul internațional. Madonna demonstrează că vârsta este doar un număr și ne uimește cu fiecare apariție. Artista nu a renunțat la look-ul seducător cu care ne-a obișnuit, așa că și-a încântat fanii cu o serie de poze postate pe pagina oficială de Facebook.

Madonna își sărbătorește aniversarea în oraşul Marrakech din Maroc, purtând podoabe din cultura berberă.

“In case someone forgot! 👑🌈😂🔥💃🏾🍷🎂♥️🇲🇦#birthday #magic #Marakesh” -Madonna

Publicată de Madonna pe Joi, 16 August 2018

“Almost Birthday Selfie- 🎂🎉💕🌈🍾💃🏾. Celebrating Berber. Culture! 🇲🇦♥️ #birthday #nomad #magic #Marakesh” -Madonna

Publicată de Madonna pe Miercuri, 15 August 2018

De la ospătărița cu 35 de dolari în buzunar, la regina muzicii pop

Pasionată de dans, Madonna a început cursurile de coregrafie de la vârsta de 14, deși tatăl ei nu era de acord. Madonna Louise Ciccone era unul dintre cei şase copii ai unei familii catolice de emigranţi. Mama ei a murit răpusă de cancer la sân în 1963, când Madonna avea cinci ani. Artista a urmat liceul Rochester Adams High School unde era membră a echipei de majorete și în 1978 a obţinut o bursă la Facultatea de Dans din Michigan.
Rebelă din fire, Madonna a renunțat la studii și a plecat în New York cu 35 de dolari în buzunar. Aici a lucrat la ospătăriță și ca model nud pentru studenții de la fotografie.

New York-ul a făcut-o să treacă prin momente dificile. „Nu a fost ce m-am gândit eu că va fi. În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Apoi, violată pe acoperişul unei clădiri unde am fost dusă sub ameninţarea unui cuţit şi am avut apartamentul spart de trei ori“, a declarat cântăreața.

Debutul unui star

În 1982, Madonna a format prima trupă de muzică numită Breakfast Club în care activa ca solistă și toboșar. După plecarea din trupă, succesul Madonnei a început să apară. O înregistrare a artistei a ajuns la producătorul unei case de discuri cu care urma să colaboreze. Ajutată de casa de discuri Sire Records, Madonna lansează primul disc single, Everybody. La scurt timp, a lansat piesele Burning Up și Holiday, cea din urmă fiind primul ei single care intră în topul Billboard Hot 100. Albumul de debut numit Madonna a ajuns pe locul 8 în topul albumelor din S.U.A.

Anul 1984 îi aduce marele succes. Albumul Like a virgin devine primul ei album clasat pe locul întâi în S.U.A. Madonna și-a uimit publicul cu interpretarea piesei Like a virgin la gala MTV Video Music Awards, unde cântăreața a ieșit dintr-un tort îmbrăcată într-o rochie de mireasă, stârnind controverse datorită coregrafiei provocatoare.

(Sursă foto: The Window)