Mafia italiană, pe urmele unui câine Magazin

Mafia italiană, pe urmele unui câine

Mafia italiană a comandat o lovitură împotriva unuia dintre cei mai mari dușmani ai săi – un câine care i-a costat milioane. Pocho, un cățel din rasa Jack Russell Terrier în vârstă de nouă ani, a descoperit nu mai puțin de două tone de substanțe ilegale pentru poliția din Napoli.

Camorra, una dintre cele mai vechi și mai mari organizații mafiote din Italia, a anunțat că oferă o recompensă de 5.000 de euro celui care îi scapă de câinele polițist, a raportat publicația The Times.

Patrupedul și-a primit numele după fostul mare fotbalist, Ezequiel Lavezzi, poreclit Pocho, care în dialectul napoletan înseamnă „grasul”. El a aparținut unui medic, care locuiește în apropierea stadionului San Paolo al echipei Napoli, dar a fost donat poliției italiene atunci când proprietarul și-a dat seama că fiul lui era alergic la părul de câine.

Pocho a descoperit mai mult de două tone de substanțe ilegale pe parcursul carierei sale alături de poliția din Napoli, provocând mafiei napoletane o pagubă de milioane de euro. De asemenea, câinele polițist a găsit, în cea mai recentă misiune a sa, alături de polițiștii napoletani 31 de kilograme de cocaină, ascunse în ambalaje de lapte praf pentru copii.

Gruparea Camorra a încercat să își protejeze drogurile lăsând momeală otrăvită pentru el și chiar plasând câini de sex feminin în apropierea lui Pocho pentru a-i distrage atenția, însă fără rezultat.

(sursă foto: tgcom24)