Megan Fox „Școala organică, vegană” și iubirea exagerată pentru natură Actual

Megan Fox „Școala organică, vegană” și iubirea exagerată pentru natură

Megan Fox, celebra actriță de la Hollywood, a dezvăluit că își trimite cei trei copii la o „școală organică, vegană” și că face tot ce îi stă în putere să-i învețe pe cei mici să iubească natura.

Fox, 36 de ani, iubește natura și o protejează cu fiecare ocazie pe care o are. Actrița i-a învățat de mici pe cei trei copii ai ei să nu smulgă flori sau să rănească animalele. Cei mici merg la o școală organică, sustenabilă, vegană, unde își plantează propria hrană, o recoltează și o duc la restaurantele locale să o vândă, astfel încât să înțeleagă de unde provine mâncarea și cât efort se produce pentru a avea pe masă bucate gata preparate. Prețurile pe care le cere școala vegană în California pentru un an de școlarizare nu sunt deloc mici, acestea variind de la 21.768 USD la 33.013.50 USD, în funcție de vârsta copilului.

Megan este foarte mândră de faptul că a reușit să-și învețe copiii să iubească natura la fel de mult cum o face ea: „I-am învățat pe cei mici că nu trebuie să rănească niciodată animalele. Nu călcăm pe furnici; noi nu facem astfel de lucruri. Nu smulgem florile din pământ, pentru că nu vrem să le rănim în niciun fel. Îi învăț că plantele sunt ființe simțitoare – au sentimente, gânduri și emoții.”

Aceasta povestește și faptul că, atunci când copilul ei calcă din neatenție pe o insectă și o omoară, trebuie să se îngrijească automat de înmormântarea acestuia. „Avem o ceremonie specială, îngropăm insecta, aprindem salvie, etc. Deci, copii sunt foarte implicați.”

Actrița a mai dezvăluit că încearcă să-și lase copiii să fie ei înșiși cât mai mult posibil.

„Este vorba de eliberarea controlului, nu? Asta este tot. Este [despre] să le permit să fie cine sunt și să renunțe la control, pentru că s-au născut pentru a fi cine sunt, iar treaba mea este să susțin acest proces.” A spus actrița. Fox se află în acest moment în mijlocul unui proces de relansare a carierei dar timpul pe care îl alocă pentru cei mici este cel puțin la fel de important. Acesta fiind și motivul pentru care actrița n-a acceptat roluri care i-ar fi putut periclita relația familiară.

Citește și

Sursa foto