Metallica va avea propriul whiskey Magazin

Metallica va avea propriul whiskey

Metallica a anunțat că își va lansa propria marcă de whiskey. „Blackened American Whiskey”, numit după piesa care deschide albumul din 1988, „…And Justice for All”, este realizat în colaborare cu Dave Pickerell, maestru într-ale distileriei și proprietar al distileriei cu același nume.

„În mod evident, nu este vorba despre un whiskey mediocru pe care doar punem eticheta Metallica”, au scris pe Twitter membrii trupei de heavy metal din Los Angeles. „Dar am lucrat la el în ultimii câțiva ani și am supravegheat îndeaproape întregul proces, până la cel mai mic detaliu, de la ideea inițială până la gust”, au adăugat aceștia.

Băutura va fi disponibilă începând cu această toamnă, însă doar în anumite locații, magazine, restaurante și baruri, iar fiecare sticlă va veni însoțită de un playlist. „Blackened American Whiskey” poate fi pre-comandat online, chiar și în România, și costă în jur de 50 de dolari.

Dar aceasta nu este prima incursiune pe care o au cei patru veterani ai rock-ului în lumea antreprenorială. Ei au intrat pe piața accesoriilor portabile și au lansat o colecție de ceasuri în colaborare cu Nixon, ceasuri care vor avea cadrane cu fundaluri bazate pe coperțile celor mai celebre albume ale formației, precum „Kill Em All”, „Ride the Lightning”, „Master of Puppets”, „…And Justice for All”, „The Black Album” and „Hardwired…To Self-Destruct”. Produsele se vor găsi în magazinele Nixon și cele ale partenerilor, începând cu 5 noiembrie, iar prețurile vor fi între 125 și 750 de dolari.

Trupa a promis că va mai lansa și alte modele, în 2019, împreună cu Nixon.

(sursă foto: beardedgentlemenmusic)