Muicăăă, ce meci la Craiova! Napoli și Maradona, în august, pe Ion Oblemenco Sport

Muicăăă, ce meci la Craiova! Napoli și Maradona, în august, pe Ion Oblemenco

Universitatea Craiova este gata să organizeze cel mai spectaculos eveniment sportiv din România din 2018, odată cu stabilirea unui amical împotriva lui Napoli, celebrul Diego Maradona urmând a fi invitat special în Bănie, scrie fanatik.ro. Meciul ar putea avea loc aproape de mijlocul lunii august (pe 11 sau 12, conform sursei citate).

Având în vedere simpatiile oltenilor pentru Napoli și fanatismul pentru care sunt cunoscute ambele grupări de suporteri, meciul ar putea fi unul de referință pentru întreaga istorie la Universității, o adevărată sărbătoare alb-albastră (Napoli are aceleași culori).

Odată cu acest meci, Universitatea Craiova și-ar depune serios candidatura la titlul de campioană de anul viitor, având în vedere avantajele de imagine care vor apărea, care vor susține ceea ce conducătorii Științei au declarat vehement: Universitatea a devenit o forță a campionatului.

Anul acesta, Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în campionat și a câștigat Cupa României, obținând astfel participarea în UEFA Europa League în sezonul 2018/2019.

sursa foto: lequipe.fr