O româncă este mai bogată decât Beyoncé sau Lady Gaga Actual

O româncă este mai bogată decât Beyoncé sau Lady Gaga

O româncă face parte din topul celor mai bogate femei din SUA. Numele ei este Anastasia Soare și este cunoscută ca „Regina Sprâncenelor”.

Anastasia Soare a reușit să ajungă pe locul 41 în topul America’s Richest Self-Made Women 2020. Are o avere estimată la 540 de milioane de dolari și este mai bogată decât multe vedete internaționale, cum ar fi Beyonce (420 mil. dolari) sau Lady Gaga (150 mil. dolari).

Anastasia Soare ajuns în Statele Unite în 1989 și a reușit să construiască un imperiu în industria de beauty. A devenit un simbol în această industrie datorită modului inovativ și unic de modelare și aranjare a sprâncenelor. Saloanele Anastasia Beverly Hills și Brentwood California se bucură de popularitate, chiar și în rândul vedetelor, cum ar fi Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Kim Kardashian și multe altele.

Sursă foto

Succesul afacerii sale

Este o româncă de succes, iar cheia afacerii sale a fost promovarea prin intermediul social media. Într-un interviu pentru revista Biz, Anastasia Soare a vorbit despre ceea ce a învățat de la fiica sa și notorietatea pe care i-a adus-o social media. „Ce am învățat de la ea? Treaba asta cu social media. Dacă nu ar fi fost ea, poate că brandul nostru nu ar fi ajuns la acest nivel de notorietate. De prin 2012, ea fiind millennial, a avut viziunea asta cu social media. În istoria companiei noastre au fost două etape importante care ne-au ajutat în promovare: Oprah Winfrey, un veritabil influencer înainte să apară influencerii (n. r. în 1998 Anastasia Soare a avut prima apariție în emisiune la Oprah, ceea ce i-a adus un val fantastic de popularitate), și Instagramul, care a democratizat influencingul”, a spus ea.

Anastasia Soare și-a dedicat întreaga viață frumuseții. Pe lângă saloanele de înfrumusețare, ea s-a extins pe piață și cu o gamă largă de produse cosmetice, vândute în magazine precum Sephora. Astfel, Anastasia Beverly Hills a devenind un brand complex.

Citește și 20 de vedete de la Hollywood fără machiaj.

Sursa foto