Cinci papagali au fost scoși dintr-un parc zoo deoarece înjurau vizitatorii Actual

Cinci papagali au fost scoși dintr-un parc zoo deoarece înjurau vizitatorii

Cinci papagali au fost scoși dintr-un parc britanic de animale sălbatice, după ce au început să înjure clienții.

Cele cinci pasări – Eric, Jade, Elsie, Tyson și Billy – au fost dați parcului de la cinci proprietari diferiți în aceeași săptămână. Papagalii africani gri au fost adoptați în august și au fost plasați în carantină împreună. După ce au fost mutați în zonele publice ale grădinii și expuși vizitatoriloe, ei au început să folosească constant un limbaj obscen.

Reprezentanții parcului spun că „papagalii înjură pentru a obține o reacție de la oameni”. Dacă vizitatorii au părut uimiți sau au râs, papagalii au fost încurajați să continue cu acest comportament. Mai mult, papagalii se încurajează unii pe alții să înjure și s-au învățat unii pe alții cuvintele obscene.

„Unora dintre vizitatori li s-a părut amuzant, însă având în vedere că în weekend vor veni și copii, am decis să îi mutăm pe papagali. Am sperat că vor învăța și alte cuvinte când vor fi plasați în colonii însă dacă îi vor învăța și pe ceilalți papagali să înjure o să ne trezim cu 250 de papagali care vorbesc urât. Nu știu ce o să facem”, a spus directorul executiv al parcului, Steve Nichols.

Cei cinci papagali nu sunt primele animale ale parcului care devin virale. În același parc se află și Chico, papagalul care a devenit faimos la începutul anului deoarece cânta melodia „If I Were A Boy” a artistei Beyonce.

Citește și: Pedeapsă cu închisoarea pentru publicarea recenziilor negative

Sursă foto