Părintele Vasile Ioana: ,,Acestea sunt cele 7 trepte către inima femeii, pe care trebuie să le parcurgă orice bărbat adevărat” Opinii

Părintele Vasile Ioana: ,,Acestea sunt cele 7 trepte către inima femeii, pe care trebuie să le parcurgă orice bărbat adevărat”

Cel mai important lucru pe care îl putem face pentru ca femeile să fie fericite este ca noi, bărbații, să începem să fim mai buni. Orice femeie își dorește un bărbat adevărat, demn și virtuos. Acesta este bărbatul care îi poate schimba viața femeii. Astfel, am identificat 7 trepte către inima femeii, utile pentru toți bărbații, pentru ca aceasta să fie fericită și împlinită.

1. Fii sincer și adevărat cu femeia, pentru că aceasta simte imediat minciuna. Femeia nu poate trăi în minciună, ci numai în adevăr: ea iubește cu adevărat, simte cu adevărat, se dedică cu adevărat. Este esențial ca un bărbat să fie întru totul adevărat în ceea ce simte și în ceea ce spune sau face. Mai bine îi spui un adevăr cinstit, onest, decât să o duci cu vorba, pentru că în acel moment ea te va scoate din inima ei, iar viața ta se va transforma într-un iad.

2. A doua treaptă: fii un tată bun pentru copiii tăi și ai soției tale. Un proverb din țări îndepărtate spune așa: „Cucerești leoaica, cucerindu-i puii”. Femeia are un alt senzor foarte important înăuntrul ei: senzorul de siguranță. Tu, ca bărbat, ai fost chemat pe acest Pământ pentru a îi oferi femeii siguranța de care ea are nevoie. Iar acea siguranță de care ea are nevoie este aceea de a-și hrăni puii și de a avea grijă de ei. Oferindu-i asta, îi vei demonstra că ești bărbatul de care ea are nevoie pentru a-și continua liniștită viața.

3. Nu fi agresiv, nu fi violent, nu te certa! De foarte multe ori se întâmplă ca bărbatul să aibă niște trăiri interioare apăsătoare, legate de viața lui, de carieră, de lucrurile pe care le face și le vede zi de zi. Aceste trăiri îl fac să devină agresiv și să reproșeze anumite lucruri femeii. De aceea este mult mai bine ca, înainte de a ne enerva, să stăm împreună cu partenerele noastre de viață și să discutăm despre toate aceste lucruri care ne apasă. Numai așa putem evita situațiile neplăcute și certurile din sânul familiei.

4. Viciile te țin departe de femeie, deci fii virtuos! Femeia simte în sufletul ei dragostea față de Dumnezeu și iubirea pentru valorile spirituale și de aceea este foarte important ca tu, ca bărbat, să ai virtuți, pe care femeia le va aprecia negreșit. Dacă ești un om răbdător, cinstit, corect, te ții de cuvânt, atunci partenera ta de viață te va privi cu multă iubire. Este important ca ea să te admire, nu să te vadă cum bei, cum fumezi, cazi în alte păcate trupești sau cheltui banii gospodăriei pe jocuri de noroc.

5. Ajută în gospodărie! Chiar dacă noi, bărbații, nu prea acordăm importanță acestor treburi gospodărești, ele cad întotdeauna pe umerii femeii, care de multe ori nu le poate duce singură pe toate. Ajut-o la treburile casnice, stai de vorbă cu ea, spălați vasele împreună, iar atunci să fii convins că ai cucerit-o prin bunătatea ta.

6. Fii tandru și sensibil. Materia primă din care sunt alcătuiți bărbații și femeile este diferită. Dacă bărbatul este mai pragmatic, mai vânjos și se raportează mai degrabă la lucrurile concrete, palabile, femeia este mai sensibilă, mai iubitoare, mai spirituală, ea are nevoie de iubire și să fie apreciată. De aceea, nu fi zgârcit cu aprecierile la adresa ei și cu complimentele!

7. Fii cel mai bun prieten al ei. Vorbește cu ea! Bărbații au tendința de a vorbi mai puțin decât femeile, astfel că este foarte important ca dialogul să existe în permanență în viața de cuplu. Vorbește cu ea, ascult-o, învață să i te confesezi, devino cel mai bun prieten al ei, apoi totul va decurge de la minunat în sus în relația voastră.

Părintele Vasile Ioana, „Vorbește Lumea, PRO TV”

(sursa foto: YouTube)