Povestea reală a lui Adrian Nartea, protagonistul serialului „Vlad” Magazin

Povestea reală a lui Adrian Nartea, protagonistul serialului „Vlad”

Serialul „Vlad”, difuzat pe ProTV, s-a bucurat de un succes imens încă de la primul episod, difuzat în februarie anul curent. Luna a trecută a debutat al doilea sezon al serialului, fiind în continuare în topul audiențelor. De asemenea, proiectul are o distribuție foarte bine aleasă și i-a ajutat pe mulți dintre actori să devină faimoși.

Adrian Nartea (38 ani), născut la Brașov, joacă rolul lui Vlad, personajul principal al serialului. El a început prin a fi fotomodel, iar prima apariție pe sticlă a fost pentru o reclamă. Adrian a mai jucat și în alte seriale („Fastfood”, „La Bloc” și „Fetele Marinarului”), în reclame și a prezentat diverse emisiuni TV. Însă, actoria nu a fost prima alegere de carieră, el visând să ajungă corporatist, pe când părinții lui își doreau să devină preot.

„Să-ţi zic cum am început. Eram la liceu şi mergeam la antrenamente. Nu de actorie, ci de volei. Însă, cam din primul an de facultate, am început să vin la Bucureşti în calitate de model, pentru că mă întâlnisem cu Cătălin Botezatu, Catinca Roman, care au văzut un potenţial model în mine şi mi-au spus: Poţi să mergi pe podium? Hai, că avem nevoie de băieţi. Am început să vin la Bucureşti, am început să fiu chemat la probe, la castinguri de reclame. S-a întâmplat să fiu cu placa de snowboard, sus, la Postăvaru, şi să fiu sunat pentru un casting, la o mare reclamă. Şi m-am dus”, a declarat Adrian Nartea pentru protvplus.ro.

În aceeași perioadă în care a participat la casting pentru serialul „Vlad”, Adrian a dat audiție și pentru poziția de prezentator al emisiunii „Ninja Warrior”. Deși l-au considerat foarte potrivit pentru a prezenta emisiunea, producătorii au preferat să-i dea rolul principal în serialul ce l-a făcut faimos.

„În februarie 2018 am dat din nou o probă, iar în aprilie, am trecut al treilea casting. În acea săptămână am dat o probă pentru un festival, apoi, joi, am dat probă pentru „Ninja Warrior” (PRO TV), şi vineri am dat iar pentru „Vlad”. Am zis că la „Vlad” nici nu mă gândesc, că mi se pare mult prea mare”, a spus actorul, conform Click!.

Adrian Nartea este însurat cu Alina Ferinceac (make-up artist), cu care are o fetiță de 3 ani. Cei s-au văzut prima dată în Tunisia, în 2010, unde erau protagoniștii unei ședințe foto. Amândoi erau modele, iar după ședința foto, au făcut schimb de numere de telefon şi așa a început povestea lor frumoasă de dragoste.

„Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să „construim’, cu pași mici!’, îşi aminteşte Adrian Nartea, conform Viva.

Cei doi au făcut cununia civilă în anul 2014, la Brașov. Cerea în căsătorie a avut loc într-o cofetărie, de Valentine’s Day, scrisă pe o prăjitură de ciocolată. La un an după eveniment, cei doi au adus pe lume primul lor copil, Mara. Actorul mai dorește încă unul, însă recunoaște că este în negocieri cu soția sa.

Pe Adrian Nartea îl puteți urmări în fiecare luni de la ora 20:30, pe ProTV.

Sursă foto