Primăria Capitalei oferă bani pentru copiii care au nevoie de aparat dentar Actual

Primăria Capitalei oferă bani pentru copiii care au nevoie de aparat dentar

Primăria Municipiului București va oferi 750 de lei copiilor care au nevoie de aparat dentar și învață în școlile bucureștene, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat joi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani. Copiii care au nevoie de proteze ortodontice pe ambele arcade, vor primi suma dublă.

Banii vor fi alocaţi la recomandarea unui medic specialist sau primar ortodont, iar aplicarea aparartului ortodontic se va face la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu”, informează Digi24.

Pentru înscrierea în proiect, părintele sau reprezentantul legal al elevului trebuie să depună la sediul ASSMB un dosar care să cuprindă o cerere tip, acordul pentru fotografierea dinţilor copilului înainte şi după, copii ale certificatului de naştere, actelor de identitate, precum şi consimţământul părintelui sau reprezentantului legal al copilului privind aplicarea aparatului dentar şi un document tip eliberat de un medic de la Spitalul Dr. Dan Theodorescu.

Bugetul alocat pentru proiect este de aproximativ 925,500 de lei. Proiectul va fi implementat în perioada 17 septembrie 2018 – 17 septembrie 2018.

 

(sursă foto: pinterest.com)