Primul poster al filmului „Once Upon a Time in Hollywood” a fost lansat Magazin

Primul poster al filmului „Once Upon a Time in Hollywood” a fost lansat

Filmul îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Brad Pitt.

Filmul „Once Upon a Time in Hollywood” este regizat de Quentin Tarantino, cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în rolurile principale. Este pentru prima dată când cei doi actori joacă împreună pentru o producție cinematografică.

Actorii principali nu sunt singurele nume celebre din distribuție, aceasta fiind alcătuită din Al Pacino, Margot Robbie, Damian Lewis, Luke Perry, Dakota Fanning, Kurt Russell, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Tim Roth și Michael Masden. Acesta va fi ultimul film în care îl vom putea urmări pe Luke Perry, actorul decedat pe data de 4 martie.

Regizorul filmului, Quentin Tarantino, este cunoscut pentru talentul său de a scrie scenarii și este câștigător de multe premii, printre care Oscar și prestigiosul trofeu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes. Tony Rothman, șeful studioului Sony Pictures, a fot impresionat de sceanariu: „A fost cel mai bun scenariu pe care am avut privilegiul să-l citesc”. La fel a reacționat și DiCaprio, care a spus: „Ca un nativ din LA, după ce am citit scenariul, am zis că este unul dintre cele mai uimitoare scenarii. O să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a ieși fantastic.”

Tarantino descrie filmul ca fiind „o poveste care are loc în Los Angeles în anul 1969, când Hollywood-ul era hippy. Cele două personaje principale sunt Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), fostă stea a unui serial tv western, și dublura sa, Cliff Booth (Brad Pitt). Ambii se luptă să reușească într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Dar Rick are o vecină foarte faimoasă … Sharon Tate

Personajele principale sunt fictive, pe când Sharon Tate (Margot Robbie) a fost o actriță americană omorâtă de membrii cultului religios numit „Manson Family” pe 9 august, 1969. Aceasta era însărcinată în 8 luni jumătate și a fost omorâtă alături de patru prieteni, în reședința sa.

Inițial programat să apară în cinematografe pe data de 9 august 2019, cea de-a 50-a aniversare a crimelor familiei Manson, lansarea filmului „Once Upon a Time în Hollywood” a fost mutată cu două săptămâni mai târziu de către studioul Sony Pictures.