Primul trailer pentru „Rocketman”: un film inspirat din viața lui Elton John Magazin

Primul trailer pentru „Rocketman”: un film inspirat din viața lui Elton John

A fost lansat primul trailer pentru „Rocketman”, filmul biografic despre viața legendei pop Elton John.

În vârstă de 28 de ani și considerat unul dintre cei mai promițători tineri actori ai momentului, Taron Egerton îl interpretează pe celebrul cântăreț englez, recompensat cu cinci premii Grammy și un Oscar. Deși, multă vreme s-a speculat că rolul principal îi va reveni lui Tom Hardy, acesta a renunțat din cauza dificultății de a interpreta părțile cântate din film: „Nu sunt cântăreț, nu mă pricep deloc. Am încercat să joc în „Rocketman”, dar pur și simplu nu mi-a ieșit”, a spus el.

Din distribuție mai fac parte Jamie Bell, în rolul lui Bernie Taupin – cel care a scris versurile mai multor hituri ale cântărețului, precum „Tiny Dancer” și „Rocket Man”, dar și Richard Madden și Bryce Dallas Howard, drept John Reid și Sheila Eileen, agentul/iubitul protagonistului, respectiv mama acestuia.

„Există momente în viața unui star rock care îl definesc”, spune Madden, în trailer. „Unde era întuneric, acum ești tu – și va o călătorie nebună”.

Pelicula, care va fi lansată în luna mai a anului viitor, a fost descrisă de actorul din „The Kingsman” ca o „fantezie muzicală”, mai degrabă decât o simplă biografie

Produs de Marv Films și Rocket Pictures, compania de producție a lui Elton John, filmul urmărește primii ani din cariera artistului, acum în vârstă de 71 de ani, și drumul său spre celebritate, de la zilele petrecute la Royal Academy of Music până la ascensiunea pe scena muzicală în anii 70 și 80, dar și recuperarea sa în urma dependenței de droguri și alcool în anii 90.

De regia filmului s-a ocupat Dexter Fletcher, care a mai lucrat cu Egerton la un alt film biografc, „Eddie the Eagle”, inspirat, de asemenea, dintr-o poveste reală. Totodată, Fletcher semneaza și regia mult așteptatului „Bohemian Rhapsody”, care prezintă viața solistului de la Queen, Freddie Mercury.

(sursă foto: ks95)