Prin ,,Next To Me”, Imagine Dragons au atins ,,Next Level” Magazin

Prin ,,Next To Me”, Imagine Dragons au atins ,,Next Level”

Trupa americană de rock alternativ Imagine Dragons a lansat un nou single, „Next To Me”, care deschide relansarea de anul acesta a albumului Evolve (scos la lumină inițial în 2017), cel de-al treilea material de studio al băieților din Las Vegas.

Ajutați de regizorul Mark Pellington, „dragonii” au ieșit din sfera videoclipurilor banale și au construit o poveste audio-vizuală epică, ce se întinde pe o durată de 12 minute. La mai puțin de 24 de ore de la lansarea pe canalul oficial de YouTube al trupei, clipul a strâns peste 2,2 milioane de vizualizări și a fost aclamat de atât de fanii trupei, cât și de presa de specialitate.

Trecerea de la un simplu material de promovare a unei piese (care, apropo, are numai 4 minute fără 10 secunde) la un film de scurt-metraj în toată regula a fost explicată de vocalistul Dan Reynolds: „Am scris acest cântec despre caruselul relațiilor din viața mea și despre frumusețea care o presupune îndurarea iubirii. După ce am purtat conversații lungi și târzii cu Mark Pellington despre viață și pasiunea lui despre film, am știut că el este omul alături de care să plecăm în această călătorie”.

Imagine Dragons este una dintre cele mai în vogă formații de rock din lume, laureată cu un premiu Grammy în 2014, și cu sute de concerte sold-out pe cele mai mari arene ale lumii. După lansarea „Evolve” de anul trecut, americanii au plecat într-un turneu mondial de anvergură, care va trece anul acesta prin Europa, Australia, Noua Zeelandă și America de Nord.

(sursa foto: Ponominalu.ru)

Onlime - Pentru o minte fresh