Rapid a vândut în prima zi de aproape 5 ori mai multe abonamente decât FCSB tot sezonul trecut Sport

Rapid a vândut în prima zi de aproape 5 ori mai multe abonamente decât FCSB tot sezonul trecut

Rapidiștii fierb de nerăbdare înaintea debutului în noul sezon de Liga 2. Joi au lansat campania de abonamente pentru campionatul ce va începe pe data de 3 august și au vândut, în primele 24 de ore, 200. Anul trecut, la o lună după ce fuseseră puse în vânzare, FCSB vânduse doar 42 de abonamente, cel mai mic număr din Liga 1.

Clubul a realizat un clip de prezentare pentru abonatul cu numărul 1 al echipei, „Nea Chivu”, suporter născut în 1923, anul în care se înființa Rapidul. Pe imaginile cu Nea Chivu din clip se aude și vocea inconfundabilă a unui alt mare simpatizant al clubului din Grant, actorul Mitică Popescu. Abonamentele (pe care le puteți cumpăra de aici) vor fi valabile la toate meciurile organizate pe stadionul din Regie, dar și la cele de pe Arena Națională și costă 390 lei la tribuna 1, 240 de lei la tribuna 2 și 160 lei la peluză. Primul meci al Rapidului va avea loc în Regie, cu Farul Constanța.

Programat să înceapă la începutul lunii august, sezonul competițional al celui de-al doilea eșalon fotbalistic din țară va avea la start o pleiadă de nume grele ale fotbalului românesc. Nu mai puțin de opt cluburi (Rapid București, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, FC Argeș, UTA Arad, Farul Constanța, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași) și-au propus promovarea în prima ligă sezonul viitor, astfel că încărcătura va fi una cu totul specială. Pe lângă numele mai sus amintite, există o serie de echipe foarte bune, capabile de surprize, care pot emite pretenții la promovare în anumite conjuncturi: Dacia Mioveni, Gloria Buzău, Politehnica Timișoara, Pandurii Târgu Jiu sau Luceafărul Oradea. Astfel, cele două locuri direct promovabile din fruntea clasamentului și cel de-al treilea care duce la baraj par a fi prea puține.

Federația Română de Fotbal a anunțat că noul sezon de Liga 2 va debuta în data de 3 august și se va încheia pe 30 mai 2020. Astfel, în 2019 se vor disputa 21 de etape (turul complet și încă două etape din retur). Vor exista, de asemenea, patru etape intermediare, care se vor disputa la mijloc de săptămână (două anul acesta și încă două anul viitor).