Robbie Williams a primit din partea soției o cultură de marijuana Magazin

Robbie Williams a primit din partea soției o cultură de marijuana

Robbie Williams, unul dintre cele mai mari staruri pop din lume, a primit cadou, din partea soției sale, o cultură de marijuana, scrie Digi 24.

Ayda Field, soția artistului, a reușit să amenajeze o astfel de cultură la subsolul imobilului în care cei doi locuiesc, în Los Angeles, oraș care permite consumul acestei plante halucinogene. Dezvăluirea a fost făcută de rapperul Big Narstie, care susţine că a vizitat această fermă. „Este foarte cool. Robbie este o persoană cu picioarele pe pământ, modest şi are o soţie bună. Am văzut cadoul pe care ea i l-a făcut cu ocazia aniversării. O cultură întreagă de marijuana” a declarat rapperul, care a colaborat cu Robbie la piesa „Go Mental”, notează sursa citată.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, a făcut parte din grupul Take That şi şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa „Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat 12 albume de studio, cel mai recent datând din 2016, „Heavy Entertainment Show”. Albumele lui Robbie Williams au fost vândute în peste 70 de milioane de copii.

Starul britanic este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, cu care are doi copii – Theodora ”Teddy” Rose, născută pe 18 septembrie 2012, şi Charlton, născut pe 27 octombrie 2014.

(sursa foto: The Telegraph)