Show-ul Victoria’s Secret a fost anulat pentru prima dată în 23 de ani Magazin

Show-ul Victoria’s Secret a fost anulat pentru prima dată în 23 de ani

Prezentarea de modă a brandului de lenjerie intimă Victoria’s Secret nu va avea loc în 2019, fiind prima dată în 23 ani când spectacolul este anulat.

Noutatea a fost spusă de modelul brandului, Shanina Shaik, care a făcut parte din prezentare de 7 ori, începând din anul 2011.

„Din păcate, show-ul Victoria’s Secret nu va avea loc în acest an”, a declarat acest model al renumitei case de modă americane, ale cărei angajate poartă denumirea de „îngeri”. „Este ceva cu care nu sunt obişnuită, pentru că în fiecare an, în această perioadă, mă antrenam în calitatea mea de ‘înger’ care participă la acest show”, a mai spus ea.

Contactaţi de jurnaliştii de la revista People, reprezentanţii casei Victoria’s Secret nu au dat curs invitaţiei de a face declaraţii pe această temă.

Afirmațiile că emisiunea a fost anulată în acest an vin după ce Leslie Wexner, directorul executiv al companiei-mamă L Brands, a confirmat că emisiunea nu va mai fi difuzată la televiziunea rețelei. Într-un e-mail obținut de CNBC în mai, Wexner a mărturisit: „Am decis să reconsiderăm tradiționala prezentare de modă Victoria’s Secret. Nu credem că televiziunea în rețea mai este potrivită.”

Show-ul de modă, considerat o veritabilă extravaganţă dedicată colecţiilor de lenjerie intimă, a fost creat în anii 1990 şi a fost difuzat pentru prima dată la televiziune în anul 2001 de postul ABC.