Soții Obama vor produce filme pentru Netflix Magazin

Soții Obama vor produce filme pentru Netflix

Fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama, și soția sa, Michelle, au încheiat un acord pe mai mulți ani cu platforma de streaming video Netflix.

Soții Obama vor produce mai multe tipuri de conținut pentru Netflix, sub forma unor filme și seriale documentare, programe de tip reality-show și lungmetraje de ficțiune, prin intermediul companiei fondate de aceștia, Higher Ground Productions, producțiile urmând a fi disponibile în cele peste 190 de țări în care platforma este prezentă.

„Una dintre bucuriile simple pe care le-am avut în timpul mandatului de președinte a fost ocazia de a întâlni o mulțume de oameni fascinanți, oameni pe care i-am ajutat să-și împărtășească experiențele unei audiențe cât mai numeroase. De aceea, eu și Michelle suntem atât de încântați de colaborarea cu Netflix – sperăm să cultivăm vocile talentate, creative și inspirationale, voci care au puterea să promoveze empatia și o înțelegere mai bună între oameni, și să-i ajutăm să-și împărtășească poveștile cu întreaga lume”, a declarat fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Potrivit unor apropiați ai cuplului, Obama nu intenționează să se folosească de această nouă platformă în scopuri politice pentru a-l critica pe succesorul său, Donald Trump.

Încă nu se cunosc toate detaliile despre viitoarele proiecte.

(sursă foto: Screen Rant)