Theresa May, un fel de Dancing Queen Magazin

Theresa May, un fel de Dancing Queen

Theresa May și-a început conferința cu un moment cu totul neașteptat și amuzant. Prim-ministrul britanic a făcut show pe scenă, dansând pe faimoasa melodie a trupei Abba, Dancing Queen. În vizitele sale din Africa de Sud și Kenya, în luna august, Theresa May și-a început discursul dansând, moment care a stârnit atât amuzamentul publicului, cât și al internauților, relatează The Guardian. Mișcările au fost combinate cu unele referințe de la deschiderea dezastruoasă a conferinței de anul trecut.

Mișcările de dans ale lui May au fost descrise pe Twitter ca fiind „de primă clasă” de către vicepreședintele James Cleverly. Michael Fabricant, membru al Parlamentului Regatului Unit, și-a exprimat și el admirația față de dansul Theresei May tot pe Twitter. Acesta a scris că începutul conferinței a fost „absolut briliant”. În schimb, Diane Abbott nu a fost atât de impresionată. Aceasta a afirmat dur: „Oricine crede că este o idee bună ar trebui să fie demis. Mă uit la tine, Robbie Gibb. ”, făcând referire la directorul de comunicare.

Într-o săptămână în care Theresa May  a primit mesaje dure de la UE referitoare la Brexit, dansul ei pare că a câștigat admirația unui demnitar UE. Ambasadorul Suediei în Marea Britanie a felicitat-o pentru eforturile depuse.

Pe lângă mesajele de laudă primite de la oamenii politici, Theresa May nu a scăpat de ochii critici ai internauților. Mulți oameni au observat că prim-ministrul britanic a avut niște mișcări robotizate.

Angajatul parlamentar Angela Rayner a descris dansul Theresei May folosind hashtag-ul „#cringe”, iar deputatul Joanna Cherry a spus că este „o insultă la melodia mea preferată”.

Theresa May a folosit în discursul său câteva referiri despre dansul ei. Ea a sugerat în glumă faptul că unii dintre tinerii pe care i-a întâlnit în vizita sa în Africa de Sud s-ar fi putut inspira, printre altele, să devină „dansatori profesionisti”.

 

(Sursă foto: Evening Express)