Țiriac Jr. are o nouă relație Actual

Țiriac Jr. are o nouă relație

Ion Alexandru Țiriac a anunțat săptămâna trecută divorțul de Ileana Lazariuc, care a avut loc în 2017. După separare, fiul lui Ion Țiriac ar fi început o relație cu Sorana Cîrstea, una dintre cele mai iubite jucătoare de tenis din România.

Ion Țiriac și Ileana Lazariuc s-au căsătorit în secret în anul 2009, la un schit de lângă Călărași. Cuplul are doi copii, Alexandru, născut cu un an înainte de cununie, și Noah. Ambii au anunțat vineri separea pe rețelele de socializare.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

Odată cu această veste, au apărut zvonuri care spun că Țiriac Jr. are o relație cu Sorana Cîrstea, care este cu 14 ani mai mică decât el. Ion Alexandru Țiriac a fost alături de ea la cele mai importante meciuri de tenis, susținând-o din tribune. Cei doi nu și-au făcut încă relația publică.

„Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Click!.

Sorana Cîrstea a fost într-o relație cu columbianul Santiago Giraldo din 2014 până în 2017, an în care Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat.

Sursă foto