Top 3 suplimente pentru cei care fac sport Actual

Top 3 suplimente pentru cei care fac sport

Cei care fac sport și doresc să aibă rezultate rapide și bune trebuie să-și ajute organismul cu unul din cele 3 suplimente prezentate în topul de mai jos.

Iată cele 3 suplimente recomandate pentru cei care fac sport:
1. Creatina
Creatina este o substanță produsă în corpul uman, mai precis este produsă de mușchi, de aminoacizi. Creatinina rămâne stocată în mușchi și este folosită în momentul în care faceți efort fizic. (sală, sport de contact, fotbal, baschet, etc.) Creatinina are rolul de a oferi energie pentru a susține efortul respectiv, întărește practic rezistența. Pe lângă această funcție, aduce și beneficii cognitive, deoarece creierul consumă aceeași substanță când faceți efort intelecutal intens. Trebuie avut în vedere că dacă consumați acest supliment va trebui să beți mult mai multă apă deoarece ar putea ataca rinichii.

2. Pudra proteică
Se obține din zerul de lapte, care se condensează și este pus în diferite recipiente. Această pudră proteică este folosită de cei care practică sport intens deoarece în timpul activității fizice se rup fibrele musculare. Pentru a se reface este nevoie de aminoacizi care sunt luați fix din această pudră proteică. Este digerată rapid de organism și asimilată la fel de repede.

3. Capsulele de usturoi
Sunt foarte benefice pentru organism, în special pentru sănătate. Întăresc sistemul imunitar și oferă în același timp și energie.
Dacă vă decideți să luați unul din suplimentele menționate mai sus, trebuie întâi să verificați dacă aveți cu adevărat nevoie de el și în al doilea rând să aveți grijă de unde îl cumpărați. Sa vă asigurați că este achiziționat dintr-o sursă sigură.

Citește și Beneficiile consumului de apă caldă pe stomacul gol

Sursa foto