Trupa Westlife se reunește Magazin

Trupa Westlife se reunește

După șase ani de la destrămare, trupa irlandeză Westlife a confirmat că se reunește, după numeroase speculații în presa străină.

Cei patru membri au făcut anunțul oficial printr-un scurt filmuleț postat pe pagine lor de Facebook, în care s-au așezat, pe rând, unul lângă celălalt și s-au salutat, înainte să se întoarcă către cameră și să spună: „Salut, noi suntem Westlife!”.

https://www.facebook.com/Westlife/videos/2162851633971145

 

Un apropiat al băieților a confirmat zvonurile conform cărora Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily și Nicky Byrne vor susține un concert în luna iulie a anului viitor, la Croke Park. Însă, aceasta nu ar fi prima dată când trupa se află pe al patrulea stadion din Europa și al 33-lea din lume ca mărime, cu o capacitate de 82.300 de locuri. Pentru a marca al zecelea an al lor în muzică, Westlife a ținut un concert cu casa închisă, numit „10 ani de Westlife”, pe 1 iunie 2008, fiind totodată și cel mai mare concert al lor. Mai mult decât atât, pe 24 noiembrie 2008, a fost lansat DVD-ul „10 ani de Westlife: Live la Croke Park”, care a urcat direct pe locul 1 în Irlanda, Regatul Unit, Africa de Sud, Hong Kong și Noua Zeelandă.

Înființată în anul 1998, Westlife a fost cea mai mare trupă de băieți din Marea Britanie. Grupul s-a destrămat în anul 2012, după un turneu de adio, prin care a celebrat 14 ani de activitate în industria muzicii.

Trupa a semnat deja un contract cu casa de discuri Universal Music Group, iar single-ul cu care cei patru irlandezi vor reveni în lumea muzicală va fi unul scris de artistul Ed Sheeran.

„Băieții și-au dorit foarte mult să colaboreze cu Ed Sheeran. Reunirea trupei a durat ceva și a fost făcută în mod discret. Să îl aibă pe Ed Sheeran implicat este un detaliu uriaș. Ei au înregistrat deja melodia și sunt încântați de rezultat. În prezent lucrează la detaliile finale ale promo-ului și ale unui videoclip. Va fi un hit”, a declarat o sursă pentru publicația Irish Sun.

Cel de-al cincilea membru, Brian McFadden, nu va fi prezent la reuniune, după ieșirea acestuia din trupă în 2004.

(sursă foto: metro)