Twin Peaks ar putea reveni cu sezonul 4 Actual

Twin Peaks ar putea reveni cu sezonul 4

Twin Peaks ar putea reveni cu un al patrulea sezon, conform unor informații de dată recentă. David Lynch, creatorul straniului univers din micuțul oraș ficțional, se pregătește să înceapă filmările pentru o nouă producție Netflix. Și există posibilitatea ca aceasta că reprezinte o nouă întâlnire cu Dale Cooper și atmosfera unică a serialului. Twin Peaks este unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile. Primele două sezoane, difuzate în 1990, au produs o adevărată isterie inclusiv în România. În 2017, David Lynch și Mark Frost au revenit cu seria a treia, Twin Peaks: The Return. De asemenea, aceasta este considerată de critici una dintre cele mai bune producții de televiziune din istorie.

Deloc comercial și bazat mai mult pe atmosferă și senzații decât pe un fir narativ ușor de înțeles, serialul se poate întoarce curând. Noul proiect aparține Netflix și se va bucura de un buget enorm, de 80 de milioane de dolari, cel mai mare cu care a lucrat Lynch vreodată. Acesta are două nume provizorii, Wisteria și Unrecorded Night, iar filmările vor începe în luna mai și vor dura 200 de zile. Mulți sunt de părere că acesta ar putea fi un spin-off al celebrului serial și continuarea poveștii din 2017.

Lynch nu oferă explicații

Până în acest moment, echipa de producție a noului serial este aceeași cu care Lynch a lucrat la sezonul 3. De asemenea, fanii serialului au creat o mulțime de conexiuni privitoare la legătura ce ar putea să existe între ele. Lynch nu a comentat și probabil că nici nu o va face. Este de notorietate faptul că David Lynch refuză să comenteze pe marginea filmelor sale, care sunt extrem de greu de înțeles. Există mii de teorii și fire narative posibile cu privire la Twin Peaks și nu numai. Pe YouTube, un fan înrăit al serialului a muncit 3 ani la un clip explicativ. Acesta a căutat cadru cu cadru în toată opera lui Lynch și în interviurile acestuia și a actorilor, indicii și refrințe ce ar putea să facă lumină cu privire la întreaga poveste. Au rezultat două clipuri ce însumează peste 6 ore de explicații și teorii cu privire la Twin Peaks.